ISSN 2457 - 3973

Viceprimarul Bogdan Gavrilescu: ”Proiectele pentru copii se bucură necondiționat de susținerea mea!”

Viceprimarul municipiului Piatra-Neamț, Bogdan Gavrilescu, a lăudat, miercuri, inițiativa unei fundații din oraș care a derulat în această perioadă un proiect dedicat copiilor.

Intitulat ”Educație prin joacă. Desene pe asfalt”, proiectul a fost susținut și de Primăria Piatra-Neamț care a pus la dispoziție zone din ștrand și parcul central.

”Se spune că educația este singurul lucru pe care nu-l ți-l poate lua nimeni înapoi. De aceea, proiectele pentru copii s-au bucurat necondiționat de susținerea mea! Felicit inițiativa Fundației Autonom din Piatra Neamț, care a derulat în această perioadă la noi în urbe, proiectul ,,Educație prin joacă. Desene pe asfalt.” Primăria municipiului Piatra-Neamț a pus la dispoziție mai multe alei din incinta Ștrandului și a parcului din zona Aurora pentru a fi desenate educativ pentru copii. Șotroane, cercuri cu literele alfabetului, jocuri cu sărituri în lungime, buburuze sau omizi cu litere sunt doar câteva dintre modalitățile de joc propuse de oameni inimoși, iubitori de copii, dispuși să investească în generația de mâine. Lansăm așadar, invitația câtre bunici si părinți de a accesa alături de copiii și nepoții lor, aceste metode de educație și dezvoltare prin joc”, a declarat viceprimarul Bogdan Gavrilescu.

Iată și câteva fotografii de la locul ”faptelor”:

Articolul anterior

Investiții pentru optimizarea infrastructurii de transport și creșterea calității vieții cetățenilor din Piatra-Neamț din fonduri europene

Articolul următor

Eugen Țapu-Nazare (senator PNL Neamț): ”Minciunile PSD, desființate de datele oficiale ale Institutului Național de Statistică”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.