ISSN 2457 - 3973

Viceprimarul comunei Zănești și mai mulți consilieri locali s-au alăturat USR Neamț

Dornici să ducă comuna spre dezvoltarte și nemulțumiți de hotărârile luate până acum la nivel politic și administrativ, viceprimarul comunei Zănești și mai mulți consilieri locali și oameni de afaceri au decis să alăture USR Neamț.

Organizația USR Zănești este condusă de președintele Marius Marian Bursuc, Consilier local și cunoscut om de afaceri în localite, în timp ce candidtul USR la Primăria Zănești este actualul viceprimar al comunei, Florentin Grigore. Echipa este completată de consilierii locali Emilian Cioineag, Ciprian Gheorghiță Toma dar și de alți antreprenori locali și tineri care doresc o dezvoltare pro-europeană a localității.

Oamenii care s-au săturat de compromisuri și  trădări, au decis să vină în USR. Au înțeles că dezvoltarea comunității se poate face doar dacă la nivel administrativ există voință și competență, dacă cei care iau decizii nu pun în balanță interesul propriu, ci binele comun. Le urez bun-venit colegilor din Zănești! Sunt sigur că bunele intenții pe care le au vor da rod în comunitate și că vor lua decizii cu înțelepciune pentru Zănești”, a afirmat deputatul Iulian Bulai, președintele USR Neamț.

Suntem o echipă cu mulți oameni competenți, pregătiți să câștigăm la alegerile care vor urma. Sunt multe proiecte pe care dorim să le implementăm la Zănești, care să vină în mod real în sprijinul cetățenilor. Știm ce avem de făcut la Primărie și vom prezenta viziunea noastră pentru comunitate în scurt timp”, a declarat Florentin Grigore, viceprimar al comunei Zănești și candidatul USR pentru Primăria Zănești.

Avem o comună frumoasă, cu o istorie bogată și care are un mare potențial. Dacă vrem ca tinerii să rămână acasă și să  creeze stabilitate și dezvoltare, atunci trebuie să facem proiecte europene. Vrem să facum din Zănești un sat european, în care să existe piste pentru biciclecte, proiecte ecumenicce, culturale, sportive. Vrem o dezolvtare pro-europeană la Zănești”, a spus Marian Bursuc, președintele USR Zănești.

  Articolul anterior

  Întrerupere temporară furnizare apă în satele Vaduri, Vădurele și Malici din comuna Alexandru cel Bun

  Articolul următor

  Întrerupere temporară furnizare apă în Ţibucanii de Jos din comuna Ţibucani

  Lasă un comentariu

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Cel mai popular