ISSN 2457 - 3973

Viceprimarul Marius Irimia, ales preşedintele USRPLUS Piatra-Neamţ

Noul președinte al filialei USR PLUS Piatra-Neamț este Marius Irimia. Cei 13 membri ai Biroului Local care au fost aleși pe 13 iunie sunt Mirel Andrișoaie, Cosmin Asandei, Tiberius Berbece, Laurențiu Crețu, Liviu Donoiu, Alexandru Doroftei, Lucian Furnică, Laura Iacob, Marius Irimia, Ioan Meraru, Gabriel Mahu, Carmen Mihalache și Florin Zaharia.

Cei trei membri ai Comisiei de Arbitraj sunt Oana Moldovanu, Lucian Roban și Eliza Ventaniuc. Ana Darie a fost aleasă cenzor al filialei. Totodată, membrii organizației locale au votat ca perioada mandatului noii echipe de conducere să fie de 4 ani.

Pentru Conferința Județeană USR PLUS au fost aleși 81 de delegați, care vor vota conducerea județeană a partidului pe 27 iunie.

„Alegerile interne din cadrul USR PLUS pentru alegerea noilor organe de conducere reprezintă următorul pas firesc al fuziunii celor două partide, și implicit al voinței membrilor. Noi suntem parteneri în acest proiect politic și vom lucra împreună pentru obiectivele comune pe care le avem. Ne dorim să construim o echipă puternică la filiala Piatra-Neamț, de oameni implicați pentru comunitatea lor. Cel mai important obiectiv îl reprezintă, cu siguranță, alegerile din 2024. Avem trei ani în care alături de echipa de conducere aleasă astăzi și membrii filialei să punem bazele pentru dezvoltarea organizației locale și pentru alegerile din 2024.Vreau să le mulțumesc tuturor  colegilor care s-au implicat în acestor alegeri și membrilor care au venit în număr foarte mare la vot”, a declarat Marius Irimia, noul președinte al USR PLUS Piatra-Neamț.

Articolul anterior

Unul din turnurile Ocolaşului Mare s-a prăbuşit

Articolul următor

Pepenarii care vând în locurile neautorizate din Piatra-Neamţ au fost amendaţi de Poliţia Locală

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *