ISSN 2457 - 3973

Victorie istorică la Roznov! Lică Pavăl (PNL) câștigă Primăria și îl trimite la pensie pe Ionel Ciubotaru!

Victorie istorică pentru PNL în orașul Roznov. Candidatul liberalilor la funcția de primar, Vasile (Lică) Pavăl a câștigat detașat competiția electorală în fața a doi contracandidați puternici: Ionel Ciubotaru (PRO România) și deputatul Ciprian Șerban (PSD).

Determinarea echipei PNL Roznov, condusă de Daniel Vasiliu și Lică Pavăl  fost fantastică într-o luptă deloc ușoară, în care au fost aruncate resurse financiare importante.

Din casă în casă, liberalii din Roznov au reușit să îi convingă pe oameni că este nevoie de o schimbare și au proiectul cel mai bun.

Lică Pavăl a obținut peste 1.400 de voturi în timp ce Ionel Ciubotaru a luat 800 de voturi iar Ciprian Șerban tot în jurul a 800 de voturi.

”În primul rând vreau să le mulțumesc tuturor roznovenilor care m-au votat dar și celor care nu m-au votat. Promit să fiu primarul tuturor locuitorilor din Roznov și împreună să facem din orașul nostru o localitate de nivel european. Le mulțumesc și colegilor mei din echipa PNL Roznov dar și colegilor din filiala județeană, președintelui Mugur Cozmanciuc pentru toată susținerea”, a declarat ”la cald” noul primar de Roznov, Vasile Lică Pavăl.

 

Articolul anterior

STOP VOT în Neamț! Iată prezența finală! Începe numărătoarea voturilor!

Articolul următor

Primele rezultate din teritoriu după votul din Neamț! Surprize în teritoriu!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *