ISSN 2457 - 3973

Vilă făcută scrum de un incendiu! Proprietarul a încercat să stingă singur flăcările!

O vilă din comuna Petricani s-a făcut scrum iar o familie cu copii a rămas fără locuință în prag de iarnă.
Incendiul a pornit cel mai probabil de la jarul căzut din sobă și s-a extins imediat.
Proprietarul vilei a încercat în primă fază să stingă singur flăcările însă când a văzut că nu are nici o șansă, a sunat la 112.
La fața locului au fost trimise 2 autospeciale de stingere și o ambulanță SAJ.
”Primul care a ajuns la locul indicat a fost comandantul Detașamentului de pompieri Târgu Neamț care, după ce a evaluat situația, a mai solicitat încă două autospeciale de stingere și o ambulanță de la SAJ. Proprietarul a anunțat incendiul mai târziu deoarece a încercat să stingă incendiul singur cu mijloace de primă intervenție. Trei adulți și un copil au suferit atac de panică și au primit îngrijiri de la echipajele medicale. Două persoane au fost transportate la spital”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Neamț, sublocotenentul Irina Popa.
Potrivit sursei citate, intervenția pompierilor a fost îngreunată de lipsa hidranților din localitate.
”Deoarece în localitate nu există hidranți și nici altă sursă de apă, a fost necesară alimentarea cu apă a autospecialelor la o distanță de aproximativ 6 kilometri”, a mai spus sublocotenentul Irina Popa.
În urma incendiului au ars acoperișul casei pe o suprafață de aproximativ 450 metri pătrați, bunuri din 6 camere de locuit pe o suprafață de aproximativ 200 mp (aparate electrice, obiecte de mobilier, articole vestimentare, documente, bani, centrala termică, scule utilizate în construcții, materiale pentru instalații electrice și sanitare. Au fost deteriorate pardoseala și planșeul din 3 camere.
Locuința nu era asigurată.

Articolul anterior

Pieton accidentat după ce a trecut neregulamentar strada

Articolul următor

Klaus Iohannis și-a prezentat programul prezidențial “Împreună pentru România normală”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *