ISSN 2457 - 3973

Viorel Gafița revine în politică ca președinte de organizație!

Viorel Gafița este începâd de vineri președintele filialei Piatra Neamț a Partidului România Unită (PRU). Gufi, așa cum îl cunosc prietenii, a fost prezentat într-o conferință de președintele filialei județene, romașcanul Sorin Cazan.

”Mă bucur că s-a alăturat Partidului România Unită. Domnul Gafița a fost plecat în străinătate cu afaceri și s-a întors, după doi ani, în România, și când a auzit că s-a înființat acest partid a depus o adeziune”, a mai spus Sorin Cazan.

Viorel Gafița a avut în ultimii ani un traseu profesional și politic interesant. A fost o perioadă și în umbra generalului Ioan Talpeș, fost șef al SRI  și SIE și fost lider politic. A mai fost membru PP-DD și apropiat de cel puțin 3 partide, între care cele mai importante PNL și Uniunea Populară Social Creștină (a generalului Talpeș).

Profesional a trecut prin Primăria Piatra Neamț, fiind șef al corpului de control, apoi a ajuns directorul Telegondolei funcție din care a fost propulsat șef la OPC Neamț. Ascensiunea lui Viorel Gafița a continuat în două funcții la centru, care necunoscătorilor nu spun nimic: director general LARIS București și director tehnic la Biroul Român de Metrologie. Viorel Gafita - Sorin Cazan

În ultimii doi ani, Viorel Gafița a dezvoltat mai multe afaceri în Franța, acolo unde și locuiește.

”Când a apărut Partidul România Unită și am văzut sigla, pe domnitorul Vlad Țepeș, emblemă pe care o consider relevantă pentru acest partid, pentru cei care vor dori să vină să activeze lângă noi, m-am înscris în acest partid. Consider că a avenit momentul ca cei tineri, cei care nu au reușit până acum să intre în politică, trebuie lăsați să se exprime, să dezvolte idei și proiecte. Îmi pare rău dacă se vor strica niște prietenii între noi dar Partidul România Unită va spune ceea ce are de spus. La Piatra Neamț și la Roman, doresc să vină cât mai mulți tineri la noi, să spună ce au de spus și să desfășurăm proiectele împreună. Chemăm tinerii să spună lucrurilor pe nume, din toate domeniile, să sesizeze tot ce este în neregulă și trebuie îndreptat și tot ce este bine să dezvoltăm și să popularizăm. Cred că a venit vremea să schimbăm ceva și de aceea, mă refer la Piatra Neamț, îi rog pe toți cei care vor să vină să sesizeze și să îndreptăm lucrurile, din diferite domenii, să vină cu inima deschisă la PRU Piatra Neamț”, a declarat Viorel Gafița.

La Târgu Neamț, filiala PRU este condusă de profesorul Vălu Năstăselu.

PRU a fost înființat de deputatul Bogdan Diaconu, fost membru al PSD.

Articolul anterior

Amenințare cibernetică pentru utilizatorii de internet din România! Se solicită recompense financiare! Ce NU trebuie să faci!!!

Articolul următor

Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil

Un comentariu

  • Stiam ca SERVICIUL ROMAN DE INFORMATII are alta sigla, nu cea cu chipul lui VLAD TEPES!!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *