ISSN 2457 - 3973

Vlad Marcoci s-a înscris în PNL Neamţ!

Ceea ce am anunţat, în exclusivitate, săptămâna trecută, s-a materializat, joi, odată cu înscrierea în PNL a fostului preşedinte executiv al PSD Neamţ, deputatul Vlad Marcoci.

Vă prezentăm, în cele ce urmează, principalele declaraţii făcute în cadrul briefengului de presă de la sediul PNL Neamţ.

”Acest demers este normal, prin care reveni acasă, la prima dragoste – dacă putem vorbi de dragoste în politică. Este un demers pur politic, bazat pe convingeri, fără negocieri, fără aşteptări stabilite acum pentru viitor. Suntem un partid care ne respectăm principiile şi cuvântul. PNL este în competiţia electorală pentru a câştiga preşedinţia CJ. Prin această mişcare, vă asigurăm că decizia din 5 iunie va defini PNL ca şi câştigător. Profit pentru a-i mulţumi public pentru acest demers şi îl asigur că a intrat într-o echipă în care va fi respectat, apreciat şi valorificat politic. Este un semnal pentru cei care stau în stand-by. Din cauza unor presiuni nu au curajul să facă un pas. Cred că abuzurile şi presiunile pe care PSD le face asupra unor oameni trebuie să înceteze”, a declarat deputatul Mugur Cozmanciuc, preşedintele PNL Neamţ.

”Am depus, astăzi, adeziunea la Biroul Municipal al PNL Piatra Neamţ. Discuţia noastră nu a avut la bază o negociere strictă pe funcţii. Mă alătur unei echipe pe care o văd câştigătoare şi poate face lucruri la Consiliul Judeţean, primării şi Parlament. PNL are o viziune, un program clar, îşi doreşte să realizeze lucruri importante pentru judeţul Neamţ. Am făcut demersuri în sănătate, educaţie, infrastructură şi pot fi duse la bun sfârşit de oameni cu pregătire. Le mulţumesc foştilor mei colegi de la PSD, în special a celor de la USL care au fost alături de mine pentru dobândirea calităţii de parlamentar”, a declarat deputatul Vlad Marcoci.

”Salut venirea lui Vlad Marcoci în echipa liberală şi mă bucur că îşi asumă susţinerea pentru Mugur Cozmanciuc pentru a ieşi preşedinte al Consiliului Judeţean. A intrat în echipa noastră şi va susţine proiectele PNL. Este un semnal că PSD Neamţ este în derivă pentru că, de fiecare dată, adevărul iese la iveală. Când faci politică doar în interes personal şi nu al cetăţenilor, se alege praful. Şi asta se va alege şi de PSD Neamţ la alegeri. Vlad Marcoci se alătură echipei câştigătoare a PNL pentru că avem susţinerea cetăţenilor. Până astăzi avem 102.533 semnături iar până la termenul limită ne vom alege targetul de 150.000 de semnături. Avem şi semnale că tot mai multe persoane şi personalităţi ni se vor alătura deşi cei apropiaţi de PSD pun presiune, îi ameninţă”, a declarat senatorul Eugen Ţapu Nazare, coordonatorul campaniei electorale a PNL Neamţ.

Articolul anterior

Apel la omenie: Salvați-l pe George!

Articolul următor

Ce parlamentar își pregătește adeziunea la PNL Neamț? Cozmanciuc: ”Mi-am băut cafea cu Vlad Marcoci și cu el la Parlament”

7 Commentarii

  • Este uimitor pe la cate partide s-a perindat acest individ in goana dupa ciolan. .

  • Dar a reusit Vlad sa se trezeasca sa semneze adeziunea? Mare lucru…:))))

  • PSD se curata de gunoaie si dinozauri. Intr-adevar se simte o reforma in PSD. Dati cu ei de pamant si PSD sa promoveze oameni noi si competenti.
    Marcoci nu e nici o pierdere. Vreau sa vad schimbarea, nu doar vin ai nostri, pleaca-ai nostri, noi ramanem tot ca prostii! E suparat ca nu si-a mentinut locul caldut? Oare de ce?

  • Impresionant! „Ce nu foloseste unul e comoara altuia”. Plecand de la acest proverb ajung la concluzia ca un om de valoare nu tradeaza, indiferent ce… prieteni sau colegi. Curios as fi sa aflu cu ce proiecte de lege a venit in sprijinul cetateanului acest om in cei 4 ani de cand reprezinta judetul Neamt in Parlamentul Romaniei (m-ar interesa si cate prezente are la activ in sedintele din parlament). Sa nu mai votam oamenii ce nu muncesc… sau care muncesc pentru ei nu pentru ce au fost alesi sa faca.

  • Atata timp cat pleci asa de usor de la un partid de stanga care are ca valori reforma, dreptatea sociala, egalitatea, libertatea, la un partid de dreapta, inseamna ca nu te-ai implicat in proiecte care sa conduca la punerea in practica a acestor idei, nu crezi in ele si nu ti-ai urmarit decat binele personal atat in PSD cat si in Parlament. Astfel e un castig plecarea acestor oameni din PSD si o pierdere pentru PNL.

  • PSD chiar ia atitudine ,da afara oamenii incompetenti sau pe cei care nu se implica si nu le pasa de tara asta ! Din cate observ ,PNL-ul decade ,oare din ce cauza ? Pentru ca acolo se intra pe interese,pe grade de rudenie ,cu spaga sau alte recompense,sa va fie rusine,hotilor !!

  • E clar că PSD deţine doar oameni valoroşi.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.