ISSN 2457 - 3973

În week-end-ul trecut, zeci de șoferi din Neamț au fost amendați de polițiști pentru depășirea vitezei

În perioada 13-15 octombrie a.c., polițiștii rutieri nemțeni au organizat și desfășurat o acțiune pe DN 2, pentru depistarea conducătorilor auto care nu respectă regimul legal de viteză. În cadrul acțiunii au fost folosite și două autovehicule neinscripționate dotate cu dotate cu aparate radar.
Cu ocazia acțiunii polițiștii au aplicat 165 sancțiuni contravenționale la OUG 195/2002, din care 144 pentru nerespectarea regimului legal de viteză, au fost retrase 48 permise de conducere și 2 certificate de înmatriculare.
În perioada 09-15 octombrie , Serviciul Rutier Neamț a acționat pentru depistarea persoanelor care conduc autovehicule destinate transportului public de persoane cu capacitatea de transport mai mare de 8+1 locuri si transport marfa cu masa totala maxima autorizata mai mare de 3,5 tone, inclusiv a autovehiculelor destinate transportului de elevi și care nu respectă regulile de circulație. Acțiunea a fost organizată la nivel european și coordonată de TISPOL.
Cu ocazia desfășurării acțiunii au fost controlate 166 autovehicule transport marfă și au fost aplicate 97 sancțiuni contravenționale din care 38 sancțiuni pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 30 pentru nefolosirea centurii de siguranță, 10 pentru lipsa documentelor, 19 pentru constatarea unor defecțiuni la autovehicule.
În cadrul aceleiași acțiuni au fost oprite pentru control 91 autovehicule destinate transportului de persoane și au fost aplicate 29 sancțiuni contravenționale din care 12 pentru depășirea regimului legal de viteză.
În noaptea de 14/15 octombrie a.c., in intervalul orar 20.00-01.00, lucrătorii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț sprijiniți de polițiști din cadrul Secțiilor de poliție Rurale 1, 2, 5 și 6 au desfășurat o acțiune pentru depistarea persoanelor care conduc autovehicule sub influența alcoolului.
Polițiștii au aplicat 31 sancțiuni contravenționale la OUG 195/2002 , au reținut 5 permise de conducere pentru conducere a unui autovehicul sub influența alcoolului și 3 permise de conducere pentru nerespectarea regimului legal de viteză.

Articolul anterior

Înșelați prin metoda ”Accidentul” cu aproape 16.000 lei!

Articolul următor

Prefectul Panaite cere măsuri urgente după incidentul de la Tașca! Un om a fost atacat de urs! La Vaduri, un alt urs a dat iama într-o gospodărie!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *