ISSN 2457 - 3973

Zeci de angajați de la Troleibuzul vor fi dați afară! Șefii rămân!

Zeci de angajați de la societatea Troleibuzul urmează să fie concediați înainte de Crăciun, potrivit unei decizii luate de Consiliul de Administrație al societății.

Vor fi dați afară șoferi, mecanici, strungari sau electricieni în timp ce șefii își vor păstra posturile și lefurile de nababi!

Consiliul de Administrație care a luat această hotărâre este format exclusiv de membri ai PSD Neamț și nu de ieri de azi, ci de ani de zie.

Este motivul pentru care liberalii, prin vocea consilierul județean Florin Hopșa, susțin că dezastrul de la societatea Troleibuzul a fost girat de președintele PSD Neamț, Ionel Arsene.

”Moment istoric pentru nemțeni! Managementul catastrofal girat de IONEL ARSENE – consilier județean PSD, isi arata rezultatele la compania consiliului județean TROLEIBUZUL. Conform Deciziei Consiliului de Administratie in urmatoarea perioada vor fi disponibilizate 46 de persoane. Membri CA Troleibuzul SA:

  1. Moise Florentina – presedinte PSD Piatra Neamt
  2. Ungureanu Mariana
  3.  Stacescu Valeriu -Vasile – membru PSD -a lucrat la cabinetul parlamentar a lui Ionel Arsene
  4. Stanciu Gheorghe – ex-consilier personal Ionel Arsene
  5. Dominte Mihai – cumnatul lui Ionel Arsene

Persoanele care vor fi date afară: șoferi, mecanici, strungari, carosieri, îngrijitori, electricieni, dispeceri, etc…bineînțeles, oamenii care duc greul în companie. Șefi, mai puțin chiar deloc iar membri Consiliului de Administrație, principalii vinovați de dezastrul de la Troleibuzul, vor încasa în continuare bine-mersi în total aproape 2 miliarde de lei vechi. Îndrăznește să crezi ca au distrus tot!”, a spus Florin Hopșa, liderul de grup al consilierilor județeni ai PNL.

În urmă cu o lună de zile, conducerea Troleibuzul a decis să nu mai scoată mijloacele de transport pe traseu motivând că nu mai are bani de carburant.

Managementul dezatruos de la societatea aflată în subordinea Consiliului Județean Neamț nu a împiedicat-o pe directoarea Troleibuzul, Nadia Năstase (membru PSD), să se laude cu un premiu oferit de Camera de Comerț și Industrie.

Iar măsurile pe care Consiliul de Administrație PSD al societății Troleibuzul le vede pentru rentabilizaea companiei sunt creșterea prețului biletelor și concedierea angajaților care fac treabă.

Evident că nu vor fi concediați membrii PSD, rudele, pilele și amantele acestora, și nici șefii care au căpușat societatea Troleibuzul!

*fotografia de mai sus a fost postată pe contul de socializare al consilierului județean PNL Neamț, Florin Hopșa

    Articolul anterior

    Mașină în flăcări la Piatra-Neamț! Două persoane au fost rănite!

    Articolul următor

    Anunț public de la CNAIR

    Lasă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Cel mai popular