ISSN 2457 - 3973

Zi de 13 cu ghion pentru doi hoţi din zona Târgu-Neamţ

Ziua de 13 martie le-a purtat ghinion la doi hoţi din Răuceşti şi Săcăluşeşti.

Aceştia au fost „vizitaţi” de polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției orașului Târgu-Neamț care i-au reţinut pentru comiterea infracţiunii de furt.

Cei doi indivizi, de 29 respectiv 30 ani, au sustras mai multe bunuri dintr-o societate comercială din Târgu-Neamţ.

„Din cercetările efectuate până în prezent a reieșit că, în noaptea de 11 martie a.c., cei doi bărbați ar fi pătruns prin escaladarea unui gard și ulterior prin efracție, în magazia unei societăți comerciale din Târgu-Neamț, de unde ar fi sustras mai multe bunuri și scule electrice, pe care le-ar fi transportat la domiciliul bărbatului de 29 de ani, din Răucești. Ulterior, la data de 13 martie a.c., cei în cauză ar fi transportat bunurile, la o altă locație, de pe raza localității Săcălușești. Prin activitatea infracțională a fost cauzat un prejudiciu de aproximativ 28.000 de lei”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, subinspectorul Ram0na Ciofu.

Prejudiciul cauzat prin activitatea infracțională a fost integral recuperat de polițiști, fiind restituit persoanei vătămate.

În baza probatoriului administrat, cei doi bărbați, au fost reținuți de polițiști pentru 24 de ore şi vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Neamț cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Articolul anterior

Primăria Piatra-Neamţ începe demolarea construcţiilor ilegale. Lista cu primele 15.

Articolul următor

Corespondență CJ – primării nemțene, pe tema câinilor fără stăpân

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.