ISSN 2457 - 3973

11 suflete și-au găsit un cămin la Târgul de adopții al câinilor din Piatra-Neamț

Târgul de adopții al câinilor fără stăpân care s-a desfășurat, sâmbătă – 10 septembrie 2021, la Piatra-Neamț a fost un succes.
În cadrul evenimentului, 11 căței au fost adoptați pe loc de oameni cu suflet mare.
„Vă mulțumim pentru sprijinul și participarea la acțiunea de la Curtea Domnească, unde am încercat să conștientizăm problema reală a câinilor fără stăpân. În adăpostul de câini pe care-l administrăm în momentul actual se află aproximativ 300 de suflete abandonate. Ieri, am dat spre adopție un număr record pentru acest fel de acțiune: 11 suflete au fost adoptate de oameni iubitori de animale. Mai important este fluxul de oameni care au primit informații legate de procedurile de adopție, beneficiile sterilizărilor și nu în ultimul rând importanța oamenilor în viața animalelor„, a declarat directorul Salubritas S.A., Alexandru Rareș.
Potrivit estimărilor, la eveniment au fost prezente peste 1.000 de persoane, între care foarte mulți copii.
Important este fapttul că cei care doresc să adopte un cățel o pot face și la adăpostul pe care îl are Salubritas în administrare.
Toți cățeii care sunt adoptați sunt sterilizați, deparazitați și cipați gratuit.
Mai multe detalii și informații pot fi oferite la Adăpostul de câini (str.Gheorghe Doja, nr .58) sau la sediul Salubritas, de luni până vineri, între orele 10.00 -18.00).

Articolul anterior

Programul de 50 miliarde lei, prezentat primarilor de prefectul George Lazăr și secretarul adjunct al Guvernului

Articolul următor

O localitate din Neamț se apropie de pragul de carantină

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.