ISSN 2457 - 3973

Programul de 50 miliarde lei, prezentat primarilor de prefectul George Lazăr și secretarul adjunct al Guvernului

Programul guvernamental „Anghel Saligny„ care prevede alocări de 10 miliarde lei în fiecare an, timp de 5 ani, a fost prezentat primarilor din Neamț de prefectul George Lazăr, alături de secretarul general adjunct al Guvernului, Mircea Abrudean și Eugen Țapu-Nazare, chestor al Senatului.
Prefectul George Lazăr – președintele PNL Neamț a precizat că cei 83 de primari nemțeni și reprezentanții Consiliului Județean au participat la această ședință tehnică cu maxim interes, pentru că după data de 20 septembrie începe sesiunea de depuneri a proiectelor pentru finanțări.
Se pot accesa proiecte pentru drumuri de interes local sau județean, dezvoltarea rețelelor de apă sau canalizare și ulterior pentru înființare și extindere rețele gaze naturale.
„Proiectul „Anghel Saligby„ este pentru milioane de români, este pentru sute de mii de nemțeni și va aduce dezvoltare și un standard de viață civilizat. Planul Național de Invesții „Anghel Saligny„ nu are culoare politică, este pentru oameni, pentru comunități locale, pentru români. Premierul Florin Cîțu are curajul și viziunea de a dezvolta localitățile din România cu cel mai mare proiect de investiții din ultimii 30 de ani, atât de necesar și de așteptat de toate comunitatile locale”, a declarat prefectul George Lazăr, președintele PNL Neamț.
Programul „Anghel Saligny„ a fost cel care a declanșat criza guvernamentală și i-a făcut pe liderii USR PLUS să depună moțiune de cenzură împotriva propriului guvern.

Articolul anterior

Femeie găsită moară într-un apartament din Piatra-Neamț

Articolul următor

11 suflete și-au găsit un cămin la Târgul de adopții al câinilor din Piatra-Neamț

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular