ISSN 2457 - 3973

16 tineri din Neamţ au fost declaraţi „ADMIS” la Şcoala Militară de Subofiţeri de Jandarmi „Petru Rareş”

16 tineri nemțeni au fost declarați „ADMIS” la Școala Militară de Subofițeri de Jandarmi „Petru Rareș” Fălticeni.

Aceştia s-au prezentat deja la sediul școlii, sâmbătă, în vederea înmatriculării.

La sesiunea de admitere au participat 109 tineri nemțeni (88 de băieți și 21 de fete).

După verificarea îndeplinirii condițiilor de recrutare, a dosarelor depuse, susținerii probei eliminatorie de evaluare psihologică și de evaluare a performanței fizice, doar 55 de candidați au mai rămas în concurs și au susținut proba scrisă de verificare a cunoștințelor în data de 23 octombrie.

Din cei 37 de candidați care au promovat proba scrisă, urmare a mediilor calculate pe baza notelor obținute la proba de evaluare a cunoștințelor și proba de evaluare a performanței fizice, în ordine descrescătoare, 17 s-au regăsit pe lista cu cele 258 de locuri aprobate armei Jandarmi și au fost planificați pentru examinarea medicală, probă la care s-au prezentat 16 și au fost declarați apt medical.

Cei 16 tineri nemțeni au fost declarați „ADMIS”, în ordinea descrescătoare a mediilor de admitere. Ultima medie a admitere a fost 7,00.

Ca și noutate, la această sesiunea de admitere, proba de evaluare a performanței fizice a fost considerată probă de concurs și nu probă eliminatorie, evaluată cu note de la 5 la 10, respectiv „Nepromovat”. Nota finală s-a calculat ca medie aritmetică a notelor obținute la cele două probe de concurs: proba de evaluare a cunoștințelor și proba de evaluare a performanței fizice.

La sesiunea de admitere februarie-aprilie 2021, 10 tineri nemțeni au fost declarați „ADMIS” la Școala de Subofițeri de Jandarmi „Petru Rareș” Fălticeni.

Articolul anterior

FOTO Un tată şi copiii săi (de o lună şi 3 ani) din Neamţ, morţi într-un accident rutier pe E85

Articolul următor

Tulburări cauzate de jocurile de noroc

Un comentariu

  • Degeaba daca nu ii invata sa coboare printre oameni si sa raspunda la probleme nu doar la sesizare ci si din proprie initiativa . Se fataie in masini si atat .

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *