ISSN 2457 - 3973

Ștrandul din Piatra Neamț se deschide, oficial, pe 1 iunie!

 

Ștrandul Tineretului din Piatra Neamț se va deschide, oficial, în noul sezon de vară, pe 1 iunie, de Ziua Copiilor .

”Vom avea foarte multe activități pentru copii în intervalul orar 16.00 – 20.00, în zona locurilor de joacă pentru copii: concerte live, scenete, premii, surprize. De altfel, pe tot parcursul sezonului, vom desfășura activități pentru copii. Ne adresăm, în continuare, în special familiilor care au copii, dar avem activități pentru toate vârstele. Vom avea pachete de servicii și promoții în acest sens. Vom organiza evenimente și concerte care vor fi anunțate din timp”, a declarat Cătălin Goldan, managerul general al Perla Invest.

Ca și noutăți, Perla Invest vine, în acest sezon, cu triciclete electrice, tiroliene pentru copii, karturi cu pedale și un tunel de PaintBall pentru copii.

”Vom continua colaborarea cu Asociația de Film Metropolis pentru Cinema în Aer Liber, timp de două săptămâni, la începutul lunii iulie. Vor fi proiecții de filme în fiecare seară. În data de 6 iunie, prin parteneriat cu Telekom România, vom avea proiecție live pe un ecran imens, cu finala UEFA Champions League la fotbal”, a declarant Cătălin Goldan.

În Ștrandul Tineretului vor funcționa și în acest sezon bazinul olimpic, bazinul de copii, zona VIP de plajă, terenurile de sport, zonele de badminton gratuite, zona de grătare, locuri de joacă pentru copii, terase, cafenele.

”Dorim să specificăm că la zona de plajă, șezlongurile și saltelele le oferim gratuit, în limita stocului disponibil”, susține managerul Perla Invest.

Practic, bazinele de înot și o mare parte din terase vor fi operaționale încă de sâmbătă, 30 Mai.

Prețurile pentru zona bazine: adult 12 lei, copil 5 lei. Zona VIP: adult 17 lei, copil 10 lei. Intrare pietonală ștrand sau intrare în auto : PREȚ UNIC  1 leu, parcare: 1,5 lei pe oră.

Așadar, taxa de intrare a fost redusă de la 3 lei la 1 leu.

Program bazine : 10.00 – 20.00 .

Intrare strand: 10.00 – 19.00, auto: nonstop.

 

(Mihai A.)

 

Articolul anterior

Gelu Crăcană: Și băieții plâng, câteodată! Îmi cer iertare suporterilor!

Articolul următor

Anunț interviu Alexandru Rotaru (TSD Neamț)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular