ISSN 2457 - 3973

22 ore fără apă în Piatra-Neamţ şi comunele Gârcina, Dochia şi Girov, începând de marţi – 9 iulie 2024

Aproape 24 ore fără apă în Piatra-Neamţ şi comunele Gârcina, Dochia şi Girov, de marţi – 9 iulie 2024.
Aşa poate fi tradus anunţul pe care APA SERV l-a făcut „luând în considerare adresa Primăriei Piatra Neamț” prin care se solicită sistarea alimentării cu apă pentru lucrări de cuplare şi montare de debitmetre de către Moldocor, la magistrala de aducţiune.
Astfel, furnizarea apei va fi întreruptă din data de 09.07.2024, ora 04.00, până la data de 10.07.2024, ora 02.00.

Vor fi afectați utilizatorii de pe străzile:

– Petru Rareș (DN15 – de la intersecție cu strada Profesorilor, până la intrarea în Piatra Neamt), din Sat Bistrița, Comuna Alexandru Cel Bun,

– Burebista, Titu Maiorescu, Piața Petrodava, Mihail Sadoveanu, Durăului, Bulevardul Decebal (de la intersecție cu strada Durăului, până la Gostat Precista), Independenței, Bulevardul Mihai Eminescu, Petru Rareș, Piața Ștefan cel Mare, Cuza Vodă, Aleea Migdalelor, Piața Mihail Kogălniceanu, Cuejdi, Rodnei, Costache Negri și Bulevardul Dacia (de la Pod Spital, până la Apele Române), din Municipiul Piatra Neamt.

Comunele
– Comuna Gârcina
– Comuna Dochia
– Comuna Girov

Nu va fi afectat Spitalul Județean Neamț și nici cartierele Mărăței, Gara Veche, 1 Mai și Speranța.

„Având în vedere atât timpul necesar pentru încărcarea instalațiilor, cât și situațiile generate de inerția și reechilibrarea sistemului, procesul de reluare a furnizării apei cu presiune optima pentru toate zonele afectate se va realiza în data de 11.07.2024 începând cu ora 12.00”, precizează APA SERV.
Pentru informații suplimentare beneficiarii noștri pot suna la Dispeceratul APA SERV care funcționează nonstop, la numărul de telefon 0233/233340 sau pot accesa site-ul Companiei http://www.apaserv.eu.

Articolul anterior

9,98 este media cea mai mare la Bacalaureat în Neamţ. Promovabilitate ridicată în judeţ.

Articolul următor

Întrerupere temporară furnizare apă pe străzile: Ștefan cel Mare (de la Școala nr. 1, până la ieșire spre Pașcani), Libertății, Castanilor și Daciei

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular