ISSN 2457 - 3973

ArcelorMittal Roman anunţă reducerea săptămânii de lucru la 4 zile

Conducerea societăţii ArcelorMittal Tubular Products Roman a decis reducerea săptămânii de lucru la 4 zile pe parcursul lunii octombrie, potrivit unui comunicat de presă trimis, miercuri, către mass-media din judeţ.
Decizia a fost luată de comun acord cu sindicatele şi poate fi prelungită şi în luna noiembrie dacă volumul comenzilor nu va creşte.
”ArcelorMittal Tubular Products Roman anunţă că – din cauza înrăutăţirii situaţiei pieţei – este forţată să îşi adapteze temporar operaţiunile. Unitatea noastră din Roman, care produce ţevi, în special pentru sectorul de petrol şi gaze, se confruntă cu un volum redus de comenzi şi cu diminuarea severă a preţurilor, din cauza crizei ţiţeiului, precum şi cu o încetinire a ritmului proiectelor.Reprezentanţii companiei au consultat reprezentanţii angajaţilor şi i-au informat asupra faptului că cea mai bună soluţie pentru următoarele săptămâni este reducerea săptămânii de lucru la patru zile şi – dacă este necesar – prelungirea acestei măsuri, inclusiv în noiembrie.Conducerea Unităţii este hotărâtă să ia măsurile necesare pentru reducerea costurilor, cu scopul de a îmbunătăţi numărul comenzilor şi de a creşte treptat producţia”, se arată în comunicatul de presă al ArcelorMittal Roman.
ArcelorMittal este cea mai mare companie siderurgică şi minieră din lume, prezentă în peste 60 de ţări, în 19 dintre acestea având unităţi proprii de producţie.
În 2014, ArcelorMittal a înregistrat venituri de 79,3 miliarde USD şi o producţie de oţel de 93,1 milioane de tone, iar producţia de minereu de fier a fost de 63,98 milioane de tone.
ArcelorMittal este cotat la bursele din New York (MT), Amsterdam (MT), Paris (MT), Luxemburg (MT) şi la bursele spaniole de la Barcelona, Bilbao, Madrid şi Valencia (MTS).

Articolul anterior

APASERV scoate la licitaţie publicitate de 4.000 euro

Articolul următor

Şoferul implicat în accidentul din Mărăţei a decedat! Mesaj sfâşietor al soţiei!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular