ISSN 2457 - 3973

27 de autospeciale noi au intrat în dotarea Poliţiei Neamţ!

Luni, 27 de autoturisme Dacia Logan au fost repartizate poliţiştilor nemțeni, pentru a fi folosite în misiunile desfăşurate pentru siguranţa cetăţenilor. Acţiunea face parte din etapa a III-a de aplicare a programului de înnoire a parcului auto, program iniţiat de Ministerul Afacerilor Interne şi aprobat de viceprim-ministrul pentru securitate naţională, ministrul afacerilor interne, Gabriel Oprea.

Structurile care beneficiază de noile maşini sunt cele de ordine publică, serviciile operative și serviciul de combatere a criminalității organizate.
Din luna noiembrie 2014, de când a fost demarat acest proiect şi până în prezent, Inspectoratul de Poliție al Județului Neamț a fost înzestrat cu 56 de autospeciale marca Dacia Duster şi Dacia Logan.
Prin dotarea cu aceste noi autospeciale, Inspectoratul de Poliție al Județului Neamț va fi mai prompt în reacţie şi îşi va desfăşura activitatea în condiţii ce vor conduce la creşterea capacităţii de acţiune şi în creşterea gradului de siguranţă a cetăţeanului.

Articolul anterior

Experiență intergalactică la Filmul de Piatra! [27-30 august]

Articolul următor

Concurență acerbă la Festivalul Național de Muzică pentru Copii ”VIVA ALLEGRIA” Piatra Neamț

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *