ISSN 2457 - 3973

Concurență acerbă la Festivalul Național de Muzică pentru Copii ”VIVA ALLEGRIA” Piatra Neamț

Peste 70 de copii din toate colțurile țării dar și din Republica Moldova s-au înscris și au promovat preselecția pentru finala Festivalului Național de Muzică pentru Copii ”VIVA ALLEGRIA”. Evenimentul va avea loc pe 5 și 6 septembrie 2015 la Teatrul Tineretului din Piatra Neamț.

Concurența pentru premiile puse în joc este acerbă. Cele mai bune voci ale momentului speră să convingă juriul de profesioniști că merită trofeul categoriei și chiar marele trofeu al festivalului. Premiile oferite de organizatori sunt în bani și totalizează 10.000 lei! Dincolo de premiile pentru cei care vor urca pe podium, fiecare participant va primi un cadou iar sâmbătă seara sunt invitați cu toții la o petrecere-supriză!

Din juriul festivalului fac parte nume sonore în domeniu. Compozitorii Claudiu Bulete, Marcel Iorga și Nicolae Caragia (președintele juriului) au declarat că abia așteaptă să vină la Piatra Neamț. Directorul Teatrului Tineretului, Liviu Timuș va acorda premiul pentru cel mai teatral moment din festival. Juriul este întregit cu 2 surprize pregătite de organizatori. Vine la Piatra Neamț pentru a juriza dar și pentru a susține un mini-concert câștigătoarea trofeului Mamaia Copiilor 2013, Ilinca Băcilă. Artista a fost finalista ediției Vocea României 2014, fiind în echipa Loredanei Groza. Un timbru vocal deosebit și o tehnică unică au făcut din Ilinca Băcilă una dintre cele mai bune artiste ale momentului din România.

De asemenea, la Piatra Neamț vine în juriu și susține un concert în premieră câștigătorul X-FACTOR, Tudor Turcu. Rockerul din Mediaș a pregătit un concert surpriză și plin de energie pozitivă!

Cei doi artiști sunt nerăbdători să întâlnească publicul pietrean dar și concurenții înscriși în festival. Accesul în sala de spectacole se face doar pe bază de invitații care sunt oferite gratuit de organizatori, în limita locurilor disponibile.

Revenind la concurenți, organizatorii au decis ca elevii Asociației Culturale ”VIVA ALLEGRIA” să nu participe în concurs. Aceștia vor avea doar câteva momente artistice pentru a demonstra, încă o dată, de ce au câștigat zeci de trofee naționale. De asemenea, aceștia vor fi prezenți în permanență în sala de spectacole pentru a sprijini evenimentul iar sâmbătă seara vor anima petrecerea festivalului.

Înscrierile pentru participarea la Festivalul Național de Muzică pentru Copii ”VIVA ALLEGRIA” Piatra Neamț sunt pe ultima sută de metri. Data limită de trimitere a materialelor este 27 august 2015 însă mai multe detalii sunt prezentate pe site-ul www.festivalallegria.wordpress.com

Mulțumiri pentru sprijinul și susținerea financiară acordată de Primăria și Consiliul Local Piatra Neamț, Consiliul Județean Neamț, Teatrul Tineretului Piatra Neamț, Centrul pentru Cultură și Arte ”Carmen Saeculare” Neamț, Galleria Mall Piatra Neamț, Arhiprint SRL, magazinul J’adore Piatra Neamț, SC Crista Minola SRL, Central Plaza Hotel Piatra Neamț dar și partenerilor media TVM Neamț, EST TV Neamț, 1TV Neamț, Realitatea Media, zch.ro, Monitorul de Neamt. Ziarul Ceahlaul, ziarpiatraneamt.ro și newsallert.ro

Articolul anterior

27 de autospeciale noi au intrat în dotarea Poliţiei Neamţ!

Articolul următor

Dragoş Chitic: CNI a demarat licitaţia pentru execuţia Pieţei Centrale!

3 Commentarii

 • Succes in tot ceea ce inteprindeti! \

 • Cu siguranță va fi un festival minunat,mult succes, tuturor!

 • Sunt convinsa ca acest maraton in forta va fi de cea mai buna calitate, de inalta tinuta artistica si organizatorica de la inceput pina la tragerea cortinei acestei prime editii a festivalului dar si a viitoarelor editii.
  Totul este bine gindit si ales… de la locatie… (T.T.) …cazare….petrecere „surpriza”Diana ….pina la juriu….variat si competent.
  Efortul organizatorilor speram ca va rasplatit cu o concurenta fe calitate asa dupa cum am vazut lista candidatilor participanti la aceasta prima editie.
  Urez succes desfasurarii evenimentului artistic iar doamnei ALINA si domnului GABRIEL APETRII … bucurii in cascada!!!!!.
  MULT SUCCES !!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular