NewsAllert :

Primarul Andrei Carabelea: „Zeci de mii de pietreni nu au astăzi apă din cauza incompetenței, indolenței și nepăsării Apa Serv și a CJ Neamț!”

Cutremur de magnitudine 3,3 produs lângă Piatra-Neamţ (joi, 28 martie)

Vasile Panaite intră în echipa PUSL şi va fi viitorul primar al municipiului Piatra-Neamţ (comunicat de presă)

Un şofer din Piatra-Neamţ a accidentat un pieton şi apoi a fugit de la faţa locului

Carmen Nastasă vine miercuri LIVE, de la ora 20,00, la podastul „Faţă în faţă cu Gabriel Apetrii”

Bărbat din Dragomireşti, salvat de pompieri după ce a căzut într-o fântână adâncă de 15 metri

Apă cu presiune redusă şi risc de întrerupere temporară în cartierul Dărmăneşti (27 martie)

Vasile Panaite este candidatul PUSL la Primăria Piatra-Neamţ! Vrea referendum odată cu localele!

Vasile Panaite face anunţul zilei! Live, de la ora 20,00, la podcastul „Faţă în faţă cu Gabriel Apetrii”!

Sinucidere în Neamţ! S-a închis în autoturism şi apoi şi-a dat foc!

Panică într-un bloc din Piatra-Neamţ după ce un „Dorel” a tăiat ţeava de gaz dintr-un apartament

Se opreşte apa în oraşul Roznov şi comuna Zăneşti timp de 13 ore

Viceprimarul comunei Zănești și mai mulți consilieri locali s-au alăturat USR Neamț

DIICOT Neamţ, prăpăd printre traficanţii de droguri! Două grupări, destructurate de procurorii anti-mafia!

Primarul Andrei Carabelea vine la podcastul „Față în față cu Gabriel Apetrii„ luni, de la ora 20,00

29 martie 2024

ISSN 2457 - 3973

6 vedete care au iubit jocurile de noroc

Jocurile de noroc de la cazino reușesc să aducă persoane de toate vârstele și din diferite medii sociale în același loc. Jucători, tineri sau bătrâni, săraci sau bogați, bărbați sau femei, calcă zilnic într-un cazino. Acest lucru înseamnă că nu știi niciodată lângă cine o să te pui la masă. La fel și la cazinourile online, nu știi niciodată cu cine reușești să joci sau împotriva cui. Vei putea găsi top casino online licențiate în România în cazul în care vrei să îți încerci norocul online. Totuși, poți să dai chiar și de vedete faimoase la cazino, cum ar fi staruri de la Hollywood sau atleți faimoși. Șase vedete care au fost împătimiți ai jocurilor de noroc sunt: Ben Affleck, Charles Barkley, Shannon Elizabeth, Brad Pitt, Tobey Maguire și Pamela Anderson.

1.Ben Affleck

Au existat foarte multe zvonuri despre dependența de jocuri de noroc a lui Ben Affleck. Totuși, faptul că o persoană se bucură la o masă de poker nu este problema și nici treaba nimănui, în special când ești la fel de bun ca Ben. Cazinoul Hard Rock este locul în care Ben și-a cheltuit banii, iar oamenii au presupus faptul că acesta a intrat în mari probleme după ce i-a fost interzisă pentru mult timp intrarea în acesta.

Ben Affleck are o memorie atât de bună încât reușește să numere cărțile și să le țină minte fără ajutorul altcuiva. Acest lucru a dus la interdicția sa la cazino și nu un alt tip de comportament sau alte probleme. Ben a reușit să obțină profituri în valoare de un milion de dolari de la cazinoul Hard Rock jucând la blackjack. Totuși, interdicția sa a fost numai la jocul de blackjack nu la întreg cazinoul. Acesta poate juca baccarat sau poker normal, care îi place la nebunie. Poate juca în orice alt cazino, întrucât nu are vreo altă interdicție.

2.Charles Barkley

Fostul star NBA Charles Barkley este acum un analist al acestei echipe la emisiunea TNT. Nu este de mirare că DraftKings a fost un sponsor important în anul 2021. Barkley s-a arătat încântat de această sponsorizare și este considerat un parior notoriu. Acesta a pierdut sume în valoare de 10 milioane de dolari la cazino în toți anii săi. A fost implicat și într-un proces de 400.000 de dolari pe care îi datora unui cazino Las Vegas față de care acesta și-a plătit datoria. Acesta a menționat că pentru el cazinourile sunt o formă de destindere pe care și-o permite.

3.Shannon Elizabeth

Shannon Elizabeth este o actriță ce a devenit cunoscută datorită rolului sau de studentă străină în filmele American Pie. Elizabeth a început să joace poker în urma faimei sale masive din urma filmelor în care a jucat. Se pare că aceasta se descurcă de minune la poker. Elizabeth a concurat în foarte multe turnee de top din lume și chiar a reușit să ajungă la mesele finale în turneele televizate. Actrița iubește la nebunie pokerul și chiar a reușit de-a lungul carierei sale să facă un profit de 325.000 de dolari doar din poker.

4.Brad Pitt

Cu siguranță că toată lumea a auzit despre faimosul actor Brad Pitt. Acesta și-a început “cariera” la jocurile de noroc în timpul filmărilor de la filmul Ocean’s Eleven. A fost atât de entuziasmat de jocurile de noroc și l-au fascinat atât de mult, încât colegii săi de filmări au relatat faptul că în fiecare pauză îl găseau la mesele de la cazino sau la aparatele de sloturi. Pasiunea însă nu s-a încheiat acolo. Brad Pitt se bucură de mici vacanțe la cazino cu prietenii. Totuși, acesta a lăsat-o mai moale considerabil în ultima perioada. Așadar, nu ar fi o surpriză să stai la o masă de la blackjack și să se așeze lângă tine o vedetă cum este Brad Pitt.

5.Tobey Maguire

Tobey Maguire este un cunoscut actor pentru rolul său în filmul Spiderman, dar pasiunea sa pentru chips-urile de la poker l-au făcut ca numele să îi apară pe această listă. Tobey este un participant în fiecare an la turneurile faimoase de poker. Celebrul star de televiziune este des văzut de către fanii săi în camerele de la cazinourile Las Vegas și ca participant la WSOP. Lui Tobey Maguire îi place să joace poker și alături de prietenii săi faimoși. A fost implicat într-un puternic proces de investigare dintr-un ring subteran de poker în care au fost implicați și alți actori faimoși de la Hollywood. Maguire a fost implicat în mod activ în acest proces. Din păcate pentru acesta, oamenii legii au dat buzna peste aceștia în timpul jocului și au pierdut procesul, motiv pentru care au fost nevoiți să își caute un nou loc de a juca poker în mod legitim.

6.Pamela Anderson

Pamela Anderson este o actriță care s-a propulsat direct în jocurile de noroc după rolul ei la Baywatch. Acest serial exista deja de câteva sezoane când Pamela a intrat în schemă în 1992, dar performanța ei a fost cea care a crescut popularitatea serialului. Actrița este și o jucătoare înrăită de poker. Și-a cunoscut chiar și soțul ei Rick Salomon în timpul unui joc de poker. Umblă și o vorbă că aceștia doi s-ar fi căsătorit după ce Pamela a pierdut un pariu împotriva lui Rick. Indiferent dacă acest zvon este unul adevărat sau nu, Pamela este o jucătoare înrăită de poker și chiar se pricepe la acesta.

Concluzie

Așadar, jocurile de noroc, în special cele cu cărți sunt foarte îndrăgite chiar și de marii actori și actrițe de la Hollywood. Indiferent că alegeți să jucați online sau într-un cazino fizic cunoscut, este foarte probabil să nimeriți la aceeași masă cu una dintre vedetele menționate anterior. Experiența cu siguranță va fi una unică.

 

Articolul anterior

Accident pe DN 15C, la Agapia, cu 2 maşini în care se aflau 6 persoane. O maşină s-a răsturnat.

Articolul următor

Primarii nemțeni ai PNL s-au întîlnit cu premierul Florin Cîțu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular