ISSN 2457 - 3973

A condus beat, fără permis și cu scuterul neînmatriculat direct spre … dosar penal

Un tânăr de 22 de ani, din Borca, este cercetat de polițiști sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducerea unui vehicul neînmatriculat, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Polițiștii Secției de Poliție Rurală Bicaz l-au depistat pe tânăr în timp ce conducea un moped neîmatriculat pe DN 15, în localitatea Poiana Teiului, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

Întrucât emana halenă alcoolică, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de peste 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat. Tânărul a fost condus la spital, unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii, cu exactitate, a alcoolemiei.

Din verificările efectuate de polițiști a reieșit faptul că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducerea unui vehicul neînmatriculat, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Articolul anterior

Polițiștii explică modul de producere al accidentului cu 3 mașini de la Dobreni

Articolul următor

Spitalul Județean Neamț este o ”bombă cu ceas”! Iată cine spune și care sunt argumentele!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *