ISSN 2457 - 3973

A doua fată din Piatra-Neamț care a dispărut săptămâna aceasta

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale și cei ai Poliției municipiului Piatra Neamț continuă activitățile de căutare în vederea depistării numitei BILAȘCO LARISA IONELA, de 14 de ani.
Polițiștii au fost sesizați, joi, 27 februarie a.c., în jurul orei 13.00, de către o femeie, de 52 de ani, din Piatra Neamț, despre faptul că fiica sa BILAȘCO LARISA IONELA, de 14 de ani, a plecat la școală în dimineața zilei de 26 februarie 2020 și după terminarea orelor de curs nu a mai revenit la domiciliu.
Semnalmente: înălţime – 1,70 m, greutate – 65 de kilograme, ochi căprui, păr castaniu, de lungime medie, fără semne particulare.
La momentul dispariţiei, aceasta era îmbrăcată cu geacă de culoare bleumarin cu glugă, pantaloni de trening de culoare roz, fiind încălțată cu adidași albi, cu inscripția Puma. De asemenea, acesta avea asupra sa un ghiozdan de culoare gri, cu rechizite.
De asemenea, polițiștii au stabilit faptul că minora a mai părăsit domiciliul în cursul  lunii ianuarie 2020, din cauza unor neînțelegeri în familie.
Polițiștii au efectuat verificări pe raza municipiului Piatra Neamț și în localitățile limitrofe, în vederea depistării acesteia.
Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea persoanei căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție!
Este a doua minoră din Piatra-Neamț care a dispărut în această săptămână, după cazul fetei de 16 ani din Centrul ”Sancta Maria” despre care am scris aici

Articolul anterior

Poliția Locală Piatra-Neamț a amendat 7 pietreni certați cu bunul simț

Articolul următor

CORONAVIRUS/ Ultimele date din județul Neamț! Nu sunt motive de panică!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.