ISSN 2457 - 3973

CORONAVIRUS/ Ultimele date din județul Neamț! Nu sunt motive de panică!

La data de 27.02.2020, ora 14:30, de pe teritoriul județului Neamț s-au raportat la Centrul National de Supraveghere și control al Bolilor Transmisibile următoarele informații:

  • un număr de 138 persoane în auto-izolare voluntară la domiciliu;
  • 4 persoane in carantina.

Până în prezent toate persoanele aflate în supraveghere și monitorizare zilnică in județul Neamț nu sunt simptomatice.

În contextul în care România ar putea fi mai expusă la apariția de cazuri de infecție cu noul coronavirus pe teritoriul național, din cauza dinamicii călătoriilor cetățenilor români pe rutele terestre și aeriene dintre țara noastră și Italia, îndemnăm populația la calm, să se informeze corect, să respecte normele de igienă și sfaturile medicilor.

“La acest moment  în județul Neamț nu există nici o persoană infestată cu acest virus Covid-19. Asigur pe această cale că instituțiile implicate în gestionarea acestei situații sunt pregătite,  fac un apel la calm către toți cetățenii să fie liniștiți și să respecte normele de igienă pentru a preveni răspândirea virușilor. Atașăm o listă cu măsuri impuse prin decizia Ministerului Sănătății pentru gestionarea acestei situații.”, a declarat prefectul județului Neamț, George Lazăr.

Articolul anterior

A doua fată din Piatra-Neamț care a dispărut săptămâna aceasta

Articolul următor

Un microbuz cu pasageri s-a răsturnat în apă la Bicaz Chei (foto-galerie)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.