ISSN 2457 - 3973

A doua oară, cu noroc! Harbuz a fost primit în PNL Neamț! (știre actualizată)

Liviu Harbuz a fost primit, vineri, în PNL Neamț și a fost numit imediat vicepreședinte al organizației județene.

Anunțul a fost făcut în cadrul unei conferințe de presă organizată la sediul PNL Neamț și la care au participat, pe lângă Harbuz, și președintele filialei, prefectul George Lazăr, și prim-vicepreședintele filialei, senatorul Eugen Țapu Nazare.

„Mă bucur că a ales să facă parte din echipa PNL Neamț, este un om de valoare, cu repere și valori liberale profunde de foarte mult timp. A demonstrat în viața profesională și politică că face performanță. În urma deciziei și hotărârii luate în BPJ Neamț a fost numit vicepreședinte al organizației”, a declarat președintele PNL Neamț, prefectul George Lazăr.

Senatorul Eugen Țapu Nazare, prim-vicepreședinte al PNL Neamț a explicat că îl cunoaște pe Harbuz încă din perioada școlii, fiind chiar colegul său de bancă.

„Îl cunosc pe Liviu de 54 ani, am fost vreo 10 ani colegi de bancă și vă pot spune că, pe lângă faptul că are o meserie liberală, în curge prin vene liberalismul. Indiferent de faptul că a fost în PSD, a avut poziții de dreapta, a fost liberal și și-a exprimat deschis opiniile. Noua construcție care a început în PNL Neamț va aduce plus-valoare”, a precizat prim-vicepreședintele PNL Neamț.

Liviu Harbuz a declarat că a avut tot timpul viziuni liberale iar înscrierea sa în PNL este un pas firesc.

„Astăzi m-am alăturat echipei liberale pentru că PNL se confruntă cu foarte multe provocări și are o misiune foarte grea, de a guverna la nivel național și local. Echipa trebuie întărită și aportul meu va fi conform pregătirii pe care o am și experienței mele. Sper să aduc plus-valoare PNL și sper ca împreună să demonstrăm că putem răspunde la provocările și crizele cu care se confruntă țara. Atașamentul meu față de valorile liberale mi-au oferit posibilitatea ca de-a lungul timpului să îmi fac mulți prieteni în PNL”, și-a motivat, Liviu Harbuz, înscrierea în PNL Neamț.

Despre momentul 2019, când fosta conducere a organizației municipale, condusă la acea vreme de Dragoș Chitic, s-a opus intrării sale în PNL, Liviu Harbuz a declarat: „Persoanele care mă trimiteau la tomberonul politicii românești nu mai sunt membre ale PNL. Astăzi sunt într-o echipă cu care rezonez, cu oameni care mă apreciază și pe care îi apreciez”. 

Liviu Harbuz a fost secretar de stat în Ministerul Agriculturii din partea PSD, în mandatul de premier a lui Adrian Năstase, și președinte al Agenției Naționale Sanitar-Veterinare. Tot pe listele PSD, Liviu Harbuz a fost ales de două ori deputat în Parlamentul României.

Politic, Liviu Harbuz a fost membru al Partidului Democrat (PD), Partidului Social Democrat (PSD), Partidului Mișcarea Populară (PMP) și Partidul PRO România. 

Articolul anterior

Ionel Arsene (președinte CJ Neamț): Se toarnă placa de suprabetonare pe podul de la Secu, Vânători Neamț

Articolul următor

Scenariile după care începe anul școlar fiecare unitate din Neamț

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *