ISSN 2457 - 3973

A fost prins șoferul care a accidentat cele 2 eleve! Avea permisul suspendat!

Conducătorul auto care a accidentat două tinere, după care a părăsit locul faptei, a fost identificat și depistat. Este vorba de un tânăr în vârstă de 22 ani, din Piatra Neamț, care a sperat că nu va fi prins mai ales că avea permisul suspendat.

”Acesta a fost depistat și condus la sediul Poliției municipiului Piatra Neamț, pentru continuarea cercetărilor, iar în urma verificărilor efectuate a reieșit că tânărul avea dreptul de a conduce autovehicule suspendat. Cercetările sunt continuate de către polițiști sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie şi conducerea unui autovehicul pe drumul public având dreptul de a conduce suspendat”,  declarat, joi, subinspectorul Elena Bulgărea, purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț.

În dimineața zilei de 31 mai, în jurul orei 4.30, două eleve ale Liceului Tehnologic Economic Administrativ care au participat la Balul de Absolvire, au fost accidentate, pe Bulevardul Decebal, de un șofer care a fugit de la fața locului. Tinerele au suferit răni minore și nu a fost necesară internarea acestora.

Pentru faptele sale, șoferul riscă până la 5 ani de închisoare.
(Elena A.)

Articolul anterior

Mugur Cozmanciuc (PNL): Soluția pentru stabilitate sunt alegerile anticipate!

Articolul următor

ISJ Neamț a făcut publice rezultatele la prima probă a BAC-ului! Citește-le aici!

2 Commentarii

  • Erau de la Liceul Tehnologic Economic Administrativ

    • Multumim!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular