ISSN 2457 - 3973

A treia acțiune de cosit a spațiilor verzi din Piatra Neamț

Primăria Piatra Neamț a demarat cea de-a III-a acțiune de cosire a spațiilor verzi, din acest an, în perimetrul asociațiilor de proprietari. Activitatea de cosire a început in cartierul Precista și va continua in cartierele Centru,  Mărăței și Dărmănești. Estimăm că în luna septembrie se vor finaliza lucrările în cartierele Precista și Centru urmând ca în prima jumătate a  lunii octombrie să se finalizeze și cartierul Mărăței.

În perioada 15-31 octombrie activitatile de cosire se vor desfasura  in cartierul Dărmănești.

În lunile septembrie și octombrie 2015 se vor executa lucrări de refacere a  gazonul existent prin indepărtarea gazonului uscat, supraînsămânțare , administrare îngrășământ și nisip, la spațiile verzi din zona centrală care sunt amenajate cu  sisteme automatizate de irigații  (Parcul Tineretului -5348 mp, Piața Ștefan cel Mare-1978 mp, Str. Mihai Eminescu-2053 mp, Piața Mihail Kogălniceanu -2043 mp,Casa de Cultură și Hotel Central, Piața 22 Decembrie – Școala nr.3- 308 mp).

În luna octombrie se va reamenaja (plante perene) sensul giratoriu din fața Hotelului Ceahlău și se vor executa lucrări de plantare arbori( mesteacan, paltin, platan,pin)  în cartierele Centru și Precista.

Tot în această perioada CMI Urban SA va efectua lucrări de amenajare cu gazon prin readucearea terenului la forma inițială în zonele care au fost afectate de săpături și pentru care au fost eliberate avize de săpătură.

Începând cu luna noiembrie 2015 și până în luna martie 2016,în baza solicitarilor venite de la asociatiile proprietari si de la perosanele fizice,Primaria Piatra Neamt prin CMI Urban SA  va executa  lucrări de igienizare a arborilor amplasați pe domeniul public al municipiului Piatra-Neamț.

 

 

Articolul anterior

CUM ESTE PERCEPUT MEDICAMENTUL DE UNII SPECIALIȘTI DE RENUME MONDIAL!

Articolul următor

Mesajul președintelui PSD Piatra Neamț, cu prilejul deschiderii noului an școlar

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular