ISSN 2457 - 3973

Accident cu 6 victime în intersecția morții de la Căciulești-Girov (foto)

Un nou accident rutier s-a produs, duminică seara, în intersecția morții de la Căciulești-Girov.

Șoferul unui autoturism care circula dinspre Căciulești a intrat în intersecție fără a respecta indicatorul STOP și a lovit un alt autoturism care circula regulamentar, pe drumul național.

În urma accidentului s-au înregistrat 6 victime, dintre care una încarcerată. A fost nevoie de intervenția pompierilor ISU Neamț pentru a scoate o femeie dintre fiarele contorsionate.

”Pompierii de la Detașamentul Piatra Neamț cu o autospecială de stingere, o autospecială de descarcerare, o ambulanță SMURD TIM și o ambulanță SMURD au fost solicitați să intervină pentru descarcerarea unei persoane, în urma unui accident rutier. Ajunși la locul indicat militarii au scos o persoană dintr-un autoturism implicat în accident. În urma accidentului produs între două autoturisme au rezultat 6 victime”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Neamț, sublocotenentul Irina Popa.

Șirul accidentelor rutiere din această intersecție este de neoprit. În ciuda faptului că în ultimii ani au murit, autoritățile județene par neputincioase.

Deși șoferii au cerut ca intersecția să fie semaforizată sau să fie amenajat un sens giratoriu – măsuri care ar dimuna considerabil numărul de accidente sau de victime – conducerea Consiliului Județean Neamț nu a răspuns acestor solicitări.

Între timp, în interesecția Căciulești – Girov se produc accidente pe bandă rulantă cu răniți și persoane decedate.

Read Previous

Descinderi la traficanții de droguri din Neamț

Read Next

Klaus Iohannis, în dialog cu cetățenii: Nimeni nu a reușit să-i îngenuncheze pe români și PSD în veci pururi nu va reuși

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *