ISSN 2457 - 3973

Descinderi la traficanții de droguri din Neamț

În noaptea de 14 noiembrie 2019, polițiștii din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Neamț împreună cu polițiști din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Iași, sub coordonarea procurorilor din cadrul D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Neamț au organizat o acțiune pe raza județului Neamț pe linia combaterii traficului și comercializării ilicite de droguri și substanțe cu efect psihoactiv.

În fapt, în noaptea de 14 noiembrie a.c., au fost efectuate un număr de 3 percheziții domiciliare pe raza județului Neamț, la 5 persoane bănuite de deținere și comercializare ilicită de droguri și substanțe cu efect psihoactiv.

În urma perchezițiilor efectuate au fost ridicate, în vederea confiscării, 100 doze cu substanțe susceptibile de a avea efect psihoactiv și 30 grame de substanță din aceeași categorie.

Totodată, au fost ridicate, în vederea indisponibilizării, 8.000 de lei, 50 de euro, 5 telefoane mobile, 4 cartele SIM și un cântar electronic.

De asemenea, pe raza județului Iași două persoane au fost depistate în flagrant delict în timp ce aveau asupra lor o cantitate de aproximativ 5 grame de substanță cannabis, destinată comercializării.

Cinci persoane au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Neamț, în vederea audierii.

În baza probatoriului administrat, față de doi bărbați de 32, respectiv 42 de ani, din Neamț și față de un bărbat de 31 de ani, din Iași, Tribunalul Neamț a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile, sub aspectul comiterii infracțiunilor prevăzute de art. 4 din Legea 143/2000 și art. 16 din Legea 194/2011.

Activitățile au beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț și al jandarmilor.

Articolul anterior

De fapt, fostul PDL este aproape tot în PSD Neamț! Și conduce partidul și județul!

Articolul următor

Accident cu 6 victime în intersecția morții de la Căciulești-Girov (foto)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.