ISSN 2457 - 3973

Accident rutier între 2 autoturisme în Piatra-Neamţ. Un bărbat, rănit.

Un accident rutier soldat cu un bărbat rănit s-a produs, sâmbătă – 2 aprilie, pe strada Dimitrie Leonida, din Piatra-Neamţ.

Accidentul s-a produs între 2 autoturisme care circulau din sensuri opuse.

„Din primele cercetări a reieșit că accidentul s-a produs între un autoturism condus de un bărbat, de 42 de ani, din Hangu și un autoturism condus de un bărbat, de 49 de ani, din Piatra Neamț, care circulau din sensuri opuse. În urma evenimentului rutier, a rezultat rănirea unui bărbat, de 85 de ani, din județul Vaslui, pasager în autoturismul condus de bărbatul din Piatra Neamț”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, agentul principal Georgiana Puşcaşcu.

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Din ancheta poliţiştilor a reieşit că bărbatul de 42 ani, din Hangu, nu a respectat culoare roșie a semaforului electric, continuându-și deplasarea, moment în care a intrat în coliziune cu auto condus din sensul opus de bărbatul de 49 de ani, care schimbase direcția de mers la stânga pentru a pătrunde pe strada Ozanei, pe culoarea verde a semaforului electric.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul rutier.

Articolul anterior

Biciclist în vârstă de 82 ani, accidentat de un autoturism la Rediu

Articolul următor

Vlad Țapu-Nazare, noul președinte al organizației de tineret a PNL Neamț

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.