ISSN 2457 - 3973

Accident şocant la Horia! O femeie în vârstă de 32 ani a murit! Soţul şi copilul acesteia sunt în stare gravă!

O tragedie fără seamăn s-a produs, sâmbătă, în jurul orei 13,30 pe drumul naţional care leagă municipiile Roman de Piatra Neamţ, la ieşirea din localitatea Horia.

O maşină în care se afla o familie din Roman s-a izbit violent de un copac aflat pe partea dreaptă a drumului în direcţia de mers spre Piatra Neamţ, imediat după trecerea la nivel cu calea ferată.

Sublocotenentul Andrei Grancea, purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ a declarat pentru newsallert.ro că femeia în vârstă de 32 ani, aflată pe locul din dreapta, a decedat pe loc.

”La faţa locului au fost deplasate mai multe echipaje de la SMURD. Maşina s-a izbit de un copac pe partea pasagerei din dreapta care a decedat pe loc. Soţul acesteia a fost descarcerat fiind în stop cardio-respirator şi transportat de urgenţă la Spitalul din Roman. De asemenea, copilul în vârstă de 11 ani, aflat pe bancheta din spate a suferit mai multe răni fiind transportat în stare stabilă la acelaşi spital”, a declarat sublocotenentul Andrei Grancea.
Din primele cercetări se pare că maşina a intrat în derapaj datorită carosabilului umed. Bărbatul în vârstă de 36 ani, aflat la volan, nu a mai putut redresa maşina iar autoturismul s-a izbit violent de copac.
Încă odată se doveşte faptul că porţiunea până după curba de la Feleşti este drumul morţii. Aici s-au întâmplat zeci de accident cu tot atâţia morţi în special din cauza vitezei excesive, porţiunea de drum fiind una dreaptă şi care permite şoferilor să accelereze.

Pe de altă parte, tăierea copacilor aflaţi de-a lungul drumurilor ar trebui să reprezinte o prioritate pentru autorităţi în condiţiile în care multe dintre victime apar în urma impactului dintre autoturisme şi arbori. Poate altele ar fi şansele de supravieţuire dacă maşinile care derapează din diverse motive şi ies în decor nu ar avea obstacole de care să se izbească.

Articolul anterior

Mesajul prefectului despre apa de la robinete din Piatra Neamţ, Dumbrava Roşie, Săvineşti, Roznov, Zăneşti şi Gârcina

Articolul următor

Mare nenorocire la Podoleni! I-a ars casa de două ori în două zile la rând!

Un comentariu

  • poate ar fi o idee reintroducerea radarelor fixe, care sa-i calmeze pe soferii “sportivi”; in rest, ajunge sa montezi parapeti elastici (din metal) pe marginea drumurilor expuse la accidente de acest gen

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *