ISSN 2457 - 3973

Accidente ciudate la pensiunile unor foști șefi din Poliția Neamț!

Doi foști șefi din Poliția Neamț, pensionați între timp, au trecut prin momente ciudate, la un interval de numai trei săptămâni, după ce la pensiunile turistice pe care le administrează au avut loc incidente stranii. În timp ce la pensiunea comisarului șef Florin Amihăesei, din comuna Vânători (lângă Mănăstirea Neamț) s-a produs un incendiu în miez de noapte, la pensiunea din Tarcău a comisarul șef Valentin Hăisuc, fost șef de la SIPI (doi și-un sfert), un părinte care-și ținea bebelușul de 6 luni în brațe, rezemat de o balustradă de lemn, a căzut de la 5 metri după ce balustrada s-a rupt.

În cazul incendiului de la pensiunea ”Perla Neamțului”, a fostului șef de la Serviciul de Investigații Criminale, anchetatorii au stabilit cauza ca fiind un scurt-circuit electric de la un generator. Turiștii cazați și angajații au scăpat teferi dar pensiunea a fost distrusă aproape în totalitate.

Florin Amihăesei a demisionat din funcția de șef al Serviciului de Investigații Criminale în martie 2011 și apoi a cerut pensionarea, urmare a scandalului ”case closed” în care a fost implicat și fostul șef al Poliției Neamț, Aurelian Vasea Șoric. Florin Amihăesei este cel care a coordonat anchetele în dosarele mașinilor faților Mararu incendiate și a celorlalte dosare conexe acestor infracțiuni.

Duminică, un alt incident, de data aceasta diferit, s-a produs la pensiunea construită pe fonduri europene de fostul șef al Serviciului Interne de Protecție și Informație Neamț (fost doi și-un sfert), comisarul șef Valentin Hăisuc.

Un turist care își ținea bebelușul în brațe, rezemat de o balustradă, la etajul întâi, a căzut cu tot cu copilul de șase luni după ce balustrada s-a rupt! Atât bebelușul cât și tatăl acestuia au ajuns în stare gravă dar stabilă la spital. Aici, ancheta polițiștilor este în desfășurare.

Valentin Hăisuc a fost șef al SIPI Neamț începând cu ianuarie 2008, după ce a câștigat concursul pe funcție. În septembrie 2014, acesta s-a pensionat nu înainte ca pe numele acestuia să fie făcute mai multe plângeri din partea unui fost coleg, că ar fi beneficiat de servicii oferite de prostituate. Acuzațiile s-au dovedit a fi nefondate.

Articolul anterior

Reacție imediată a primarului Chitic la articolul ”Piatra Neamț, oraș turistic-european? Năpădiți de gunoaie și boschetari!”

Articolul următor

Parlamentarii din Neamț și-au votat pensii de 4.000 lei pe lună!!!! Ce mesaj le transmiți?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular