NewsAllert :

Florentina Moise: “Agenţia Naţională de Integritate a confirmat că NU sunt în stare de incompatibilitate!”

Eliberări din funcţie şi numiri la conducerea Prefecturii Neamţ

Începe montarea structurii metalice a Spitalului Modular ATI din Piatra-Neamţ

Situaţia infectărilor pe fiecare localitate din Neamţ: cazuri confirmate, vindecate, decese, testate! (marţi – 2 martie 2021)

Sfaturi de la OPC Neamţ pentru cumpărătorii şi comercianţii produselor de Mărţişor

Cutremur de 4,2 grade produs în România, noaptea trecută. Harta seismică de risc include judeţul Neamţ. (foto)

Incidenţa COVID-19 pe fiecare localitate din Neamţ: verde, galben şi roşu! (sâmbătă – 27 februarie)

Marius Novac (PSD): Ce au în comun cei doi viceprimari de Piatra-Neamţ?!

Accesul la E-ON Piatra-Neamţ, doar cu programare on-line! Ce vor face pensionarii sau cei fără internet?

Bărbat salvat de pompierii ISU Neamţ, din fântâna adâncă de 12 metri

Preotul din Neamţ care şi-a prevestit moartea şi a decedat la 40 ani, pomenit de colegii din Constanţa

Florentina Moise (PSD): “Domnule primar Carabelea, continuați, cu obrăznicie, să ignorați prevederile Codului Administrativ!”

Primăria Piatra-Neamţ mută în instanţă meciul cu Prefectura pe alegerea ilegală a viceprimarului Lehăduş

Florentina Moise: “Prefectul a dat dreptate PSD! Primul pas pentru reinstituirea legalităţii în C.L. Piatra-Neamţ!”

Alegerea vicepreşedinţilor CJ Neamţ, contestată la Prefectură

  • 3 martie 2021

ISSN 2457 - 3973

Accidente ciudate la pensiunile unor foști șefi din Poliția Neamț!

Doi foști șefi din Poliția Neamț, pensionați între timp, au trecut prin momente ciudate, la un interval de numai trei săptămâni, după ce la pensiunile turistice pe care le administrează au avut loc incidente stranii. În timp ce la pensiunea comisarului șef Florin Amihăesei, din comuna Vânători (lângă Mănăstirea Neamț) s-a produs un incendiu în miez de noapte, la pensiunea din Tarcău a comisarul șef Valentin Hăisuc, fost șef de la SIPI (doi și-un sfert), un părinte care-și ținea bebelușul de 6 luni în brațe, rezemat de o balustradă de lemn, a căzut de la 5 metri după ce balustrada s-a rupt.

În cazul incendiului de la pensiunea ”Perla Neamțului”, a fostului șef de la Serviciul de Investigații Criminale, anchetatorii au stabilit cauza ca fiind un scurt-circuit electric de la un generator. Turiștii cazați și angajații au scăpat teferi dar pensiunea a fost distrusă aproape în totalitate.

Florin Amihăesei a demisionat din funcția de șef al Serviciului de Investigații Criminale în martie 2011 și apoi a cerut pensionarea, urmare a scandalului ”case closed” în care a fost implicat și fostul șef al Poliției Neamț, Aurelian Vasea Șoric. Florin Amihăesei este cel care a coordonat anchetele în dosarele mașinilor faților Mararu incendiate și a celorlalte dosare conexe acestor infracțiuni.

Duminică, un alt incident, de data aceasta diferit, s-a produs la pensiunea construită pe fonduri europene de fostul șef al Serviciului Interne de Protecție și Informație Neamț (fost doi și-un sfert), comisarul șef Valentin Hăisuc.

Un turist care își ținea bebelușul în brațe, rezemat de o balustradă, la etajul întâi, a căzut cu tot cu copilul de șase luni după ce balustrada s-a rupt! Atât bebelușul cât și tatăl acestuia au ajuns în stare gravă dar stabilă la spital. Aici, ancheta polițiștilor este în desfășurare.

Valentin Hăisuc a fost șef al SIPI Neamț începând cu ianuarie 2008, după ce a câștigat concursul pe funcție. În septembrie 2014, acesta s-a pensionat nu înainte ca pe numele acestuia să fie făcute mai multe plângeri din partea unui fost coleg, că ar fi beneficiat de servicii oferite de prostituate. Acuzațiile s-au dovedit a fi nefondate.

Articolul anterior

Reacție imediată a primarului Chitic la articolul ”Piatra Neamț, oraș turistic-european? Năpădiți de gunoaie și boschetari!”

Articolul următor

Parlamentarii din Neamț și-au votat pensii de 4.000 lei pe lună!!!! Ce mesaj le transmiți?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *