NewsAllert :

Accident rutier în Piatra-Neamț. O șoferiță a fost rănită.

Preşedintele CJ Neamţ, Ionel Arsene, anunţă de când se circulă pe axialul Izvorul Muntelui – Durău

Klaus Iohannis anunţă relaxări din 15 mai: fără mască în exterior; circulaţie liberă 24/24. Nunţi şi botezuri din 1 iunie!

APASERV lasă joi jumătate din Piatra-Neamț fără apa. Anunțul, dat cu 30 minute înainte.

PSD Neamț: Monstruoasa coaliție PNL-USR PLUS-UDMR a votat împotriva înființării Comisiei de anchetă privind pandemia

Centru de vaccinare drive-thru la Piatra-Neamț

Prefectul George Lazăr: “Asistenţii medical – profesionişti care au depăşit bariera profesiei şi au intrat în memoria umanităţii”

Deputatul Oana Bulai (PSD) a adus un “Colţ de Rai” din Neamţ în Parlamentul României (foto-galerie)

A murit turistul căzut de la înălţime în zona Trei Fântâni – Hăşmaşul Mare

Toată România, în scenariul verde! Iată situaţia pe fiecare localitate din Neamţ. (marţi – 11 mai 2021)

TIR-ul care a provocat tragedia la Tarcău transporta un utilaj agricol. Sunt 2 morţi şi 3 răniţi.

FOTO – Creşte bilanţul tragediei de la Tarcău: doi oameni au murit, al treilea este inconştient.

Toţi locuitorii municipiului Roman rămân MIERCURI, 12 mai, fără apă la robinete

Prefectul George Lazăr, respect pentru valorile României şi UE! “Unitate, solidaritate, libertate!”

Neamţ/COVID: 18.500 infectări, 649 decese, 86.000 vaccinări. Iată toate datele!

ISSN 2457 - 3973

Accidente ciudate la pensiunile unor foști șefi din Poliția Neamț!

Doi foști șefi din Poliția Neamț, pensionați între timp, au trecut prin momente ciudate, la un interval de numai trei săptămâni, după ce la pensiunile turistice pe care le administrează au avut loc incidente stranii. În timp ce la pensiunea comisarului șef Florin Amihăesei, din comuna Vânători (lângă Mănăstirea Neamț) s-a produs un incendiu în miez de noapte, la pensiunea din Tarcău a comisarul șef Valentin Hăisuc, fost șef de la SIPI (doi și-un sfert), un părinte care-și ținea bebelușul de 6 luni în brațe, rezemat de o balustradă de lemn, a căzut de la 5 metri după ce balustrada s-a rupt.

În cazul incendiului de la pensiunea ”Perla Neamțului”, a fostului șef de la Serviciul de Investigații Criminale, anchetatorii au stabilit cauza ca fiind un scurt-circuit electric de la un generator. Turiștii cazați și angajații au scăpat teferi dar pensiunea a fost distrusă aproape în totalitate.

Florin Amihăesei a demisionat din funcția de șef al Serviciului de Investigații Criminale în martie 2011 și apoi a cerut pensionarea, urmare a scandalului ”case closed” în care a fost implicat și fostul șef al Poliției Neamț, Aurelian Vasea Șoric. Florin Amihăesei este cel care a coordonat anchetele în dosarele mașinilor faților Mararu incendiate și a celorlalte dosare conexe acestor infracțiuni.

Duminică, un alt incident, de data aceasta diferit, s-a produs la pensiunea construită pe fonduri europene de fostul șef al Serviciului Interne de Protecție și Informație Neamț (fost doi și-un sfert), comisarul șef Valentin Hăisuc.

Un turist care își ținea bebelușul în brațe, rezemat de o balustradă, la etajul întâi, a căzut cu tot cu copilul de șase luni după ce balustrada s-a rupt! Atât bebelușul cât și tatăl acestuia au ajuns în stare gravă dar stabilă la spital. Aici, ancheta polițiștilor este în desfășurare.

Valentin Hăisuc a fost șef al SIPI Neamț începând cu ianuarie 2008, după ce a câștigat concursul pe funcție. În septembrie 2014, acesta s-a pensionat nu înainte ca pe numele acestuia să fie făcute mai multe plângeri din partea unui fost coleg, că ar fi beneficiat de servicii oferite de prostituate. Acuzațiile s-au dovedit a fi nefondate.

Articolul anterior

Reacție imediată a primarului Chitic la articolul ”Piatra Neamț, oraș turistic-european? Năpădiți de gunoaie și boschetari!”

Articolul următor

Parlamentarii din Neamț și-au votat pensii de 4.000 lei pe lună!!!! Ce mesaj le transmiți?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *