ISSN 2457 - 3973

ACUM!!! – Cadavru găsit de pompieri la barajul Reconstrucția Piatra Neamț! Este posibil să fie al tânărului de la Seminarul Teologic ”Piatra Neamț”!

ACUM!!! – Cadavrul găsit de pompieri la barajul Reconstrucția Piatra Neamț! Este posibil să fie al tânărului de la Seminarul Teologic ”Piatra Neamț”!

Pompierii ISU ”Petrodava” Neamț au anunțat, sâmbătă, că au descoperit cadavrul unei persoane la barajul Reconstrucția Piatra Neamț.

”Este posibil să fie al persoanei dispărută în data de 17.11.2016”, au anunțat pompierii.

Vă reamintim că, pe 17 noiembrie, un bărbat a sărit de pe podul de la Căprioara în râul Bistrița. La scena șocantă a asistat o persoană aflată în apropiere și care l-a văzut pe sinucigaș agitat înainte de a sări în apă. Pentru câteva zeci de secunde, victima a fost ținută la suprafață de haine, după care a dispărut sub apă.

Din 17 noiembrie, pompierii ISU au căutat trupul persoanei în fiecare zi dar fără niciun rezultat. Astăzi, cadavrul a ieșit la suprafață (așa cum se întâmplă în majoritatea cazurilor similare) la barajul de la Reconstrucția.

Nu este exclusă ipoteza ca trupul găsit de pompieri să fie al elevului Marian Săndulache (18 ani) de la Seminarul Teologic din Piatra Neamț, despre care a apărut ipoteza că ar fi avut o relație cu un cadru didactic al unității școlare. Coincidență sau nu, tânărul a dispărut de acasă chiar în ziua în care a avut loc și actul suicidal de pe podul de la Căprioara.

Rămâne ca această pistă dar și cauzele care l-au împins pe tânăr să comită acest gest să fie stabilite de anchetatori.

Articolul anterior

UPDATE Legea PSD privind eliminarea a 102 taxe este constituțională! Așteptăm eliminarea taxelor auto și radio-tv!

Articolul următor

Președintele CJ Neamț, Ionel Arsene, le-a dat consilierilor PNL un ultimatum!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *