ISSN 2457 - 3973

Președintele CJ Neamț, Ionel Arsene, le-a dat consilierilor PNL un ultimatum!

Consilierii județeni ai PNL Neamț au lipsit de la ultima ședință motivând lipsa caracterului extraordinar al acesteia. Astfel, proiectul de hotărâre care se referea la luarea la cunoștință a rezultatului unei licitații nu a putut fi supus votului, nefiind întrunite cele două treimi. Este vorba despre proiectul Sistemului Integrat de Management al Deșeurilor din județul Neamț cei are o valoare de 177 milioane lei din care 127 milioane lei sunt fonduri europene nerambursabile.

Președintele Consiliului Județean Neamț, Ionel Arsene, a avut o reacție dură față de atitudinea consilierilor liberali de a lipsi de la ședință.

”Le atrag atenția consilierilor PNL: să ferească Dumnezeu ca județul Neamț să intre în infringement din cauza lor că nu vin să voteze acest contract pe deșeuri! Ne stau peste 20 de comune în gunoi. Ce vină au cetățenii județului Neamț că sunt consilierii PNL iresponsabili, că vrea că un neica nimeni de la Roman să se dea vedetă în presă? Am crezut că aici, la Consiliul Județean, facem administrație pentru cetățeni și nu politică. În caz că se întâmplă ceva cu acest proiect le atrag atenția că ne vom îndrepta asupra lor penal și personal. Nu mai accept nici o secundă ca acești domni liberali să își bată joc de votul cetățenilor din județul Neamț”, a declarat președintele CJ Neamț, Ionel Arsene.

Cel mai probabil, proiectul va fi repus pe ordinea de zi a ședinței viitoare a Consiliului Județean Neamț.

Articolul anterior

ACUM!!! – Cadavru găsit de pompieri la barajul Reconstrucția Piatra Neamț! Este posibil să fie al tânărului de la Seminarul Teologic ”Piatra Neamț”!

Articolul următor

Țigări în valoare de 20.000 euro confiscate de la un contrabandist!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *