ISSN 2457 - 3973

Adevărul despre retragerea de pe piață a batoanelor Mars și Snickers! Ce a găsit un consumator în ciocolată?

Producătorul american de ciocolată Mars Inc a ordonat marți retragerea mai multor tipuri de batoane și bomboane de ciocolată produse la o fabrică din Olanda, după ce un consumator a găsit „o mică bucată de plastic” într-un produs al grupului,

„Din câte știm, 55 de țări sunt vizate”, a declarat Eline Bijveld, un responsabil al Mars pentru Olanda, adăugând că retragerea vizează exclusiv producția realizată la Veghel (sudul Olandei) și destinată exportului.

Inițial, compania a lansat o retragere de pe piață în Germania, pe care în prima fază a extins-o la șapte piețe europene: Germania, Olanda, Marea Britanie, Belgia, Italia și Spania.

Potrivit agenției de presă DPA, în Germania vor fi retrase de pe piață batoanele de ciocolată Mars, Snickers și Milky Way precum și bomboanele de ciocolată marca „Celebrations” a căror dată de expirare este cuprinsă între 19 iunie 2016 și 8 ianuarie 2017.

„Vrem să evităm situația în care consumatorii care au cumpărat unul din produsele afectate să le consume’, se arată într-un comunicat publicat pe pagina de Internet a subsidiarei germane a Mars. Purtătorul de cuvânt al acestei subisidiare, Roul Hamacher, a precizat că batoanele au fost produse la o fabrică din Olanda iar decizia de retragere de pe piață a fost determinată de o plângere venită de la o femeie care a spus că a găsit „o mică bucată de plastic” într-un baton de ciocolată.

Consumatorii care dețin unul din batoanele incriminate sunt invitați să contacteze Mars prin telefon sau internet. Mars Inc este un renumit producător de ciocolată dar produce și alte produse agro-alimentare precum orez și paste precum și hrană pentru animale. Fabrica Mars de la Viersen (vestul Germaniei) produce aproximativ 10 milioane de batoane de ciocolată pe zi.

Articolul anterior

Primarul Leoreanu trimite scrisori romașcanilor! Pe banii lor!

Articolul următor

Nicu Alifantis promovează Piatra Neamţ la Târgul de Turism al României

2 Commentarii

  • daca dvs,credeti ca pentru o mica bucata de plastic se retrag mii de bucati va inselati.poate ne spune si noua cineva adevarul si nu ne mai minte.de fapt care este natura componentelor acelor produse?ce mancam noi in realitate?cu apa de pe bistrita ne-am convins urmeaza mancarea.marea majoritate a oamenilor sunt foarte bolnav din casuza apei si mancarii.

  • Nu cred ca pentru „o bucatica de plastic” ,se retrage de pe pista!!!!!!!! Posibil e vorba despre alceva?????,numai ei stiu.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.