ISSN 2457 - 3973

Nicu Alifantis promovează Piatra Neamţ la Târgul de Turism al României

Municipiul Piatra-Neamț și-a prezentat și la această ediție a celui mai important târg de turism din România oferta turistică pentru acest sezon.

Sunt promovate la această ediție obiectivele turistice din Piatra-Neamț, Ștrandul Tineretului (cu noul nume “Peste Vale”), telegondola și muntele Cozla și activitățile care le pot desfășura turiștii aici: drumeții pe traseele de pe munții care înconjoară orașul, traseul de downhill de pe muntele Cozla, plimbările și cursurile de caiac și canoe de la Bâtca Doamnei.

La deschiderea celui mai mare eveniment dedicat turismului românesc a fost prezent și primarul municipiului Piatra-Neamț, Dragoș Chitic:

”Evenimentele culturale precum Festivalul de Teatru și Festivalul Vacanțe Muzicale sunt cunoscute la nivel național și aduc an de an la Piatra-Neamț vizitatori din toate colțurile țării. Aceste evenimente au potențialul de a deveni de renume internațional și vom face toate demersurile pentru a le susține și promova.Mulțumesc lui Nicu Alifantis că a fost alături de noi la această ediție, din dragoste pentru Teatrul Tineretului și pentru Piatra-Neamț”, a declarat Dragoş Chitic.

La standul municipiului vizitatorii primesc broșuri ale celor două importante instituții de cultură din Piatra-Neamț, Teatrul Tineretului și Centrul Carmen Saeculare în care sunt prezentate spectacolele și evenimentele pe care le organizează în 2016. 10406539_1257008277660124_8807810913481447426_n

Sunt promovate toate evenimentele ce vor fi organizate în acest sezon la Piatra-Neamț, precum Festivalul Tare ca Piatra sau Piatra-Neamț Tuning Fest.12745964_1257008214326797_8955157822672728544_n

Nicu Alifantis a ținut să promoveze municipiul Piatra-Neamț în prima zi a Târgului de Turism:

”A fost, rămâne și va fi unul dintre cele mai importante leagăne ale mișcării teatrale din România și mă bucur nespus că am fost lângă Teatrul Tineretului timp de 33 de ani. Importantă a fost și conjunctura așezării Teatrului Tineretului într-un spațiu binecuvântat de Dumnezeu. Am bucuria de fiecare dată când vin la Piatra-Neamț să văd cum înflorește, se luminează și se colorează pe zi ce trece. Felicitări pietrenilor și oficialităților care reușesc să țină steagul sus într-o conjunctură dificilă”, a spus Nicu Alifantis.

 

Articolul anterior

Adevărul despre retragerea de pe piață a batoanelor Mars și Snickers! Ce a găsit un consumator în ciocolată?

Articolul următor

Peste 100 de nereguli constatate în spitalele din Neamţ!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *