ISSN 2457 - 3973

Adevărul despre Spitalul Județean spus de dr. Juncu: ”Afară e vopsit gardul și înăuntru e leopardul”

 

Fostul manager interimar al Spitalului Județean de Urgență Neamț, dr. Alexandru Juncu, crede că este aproape imposibil să transformi ”o căruță într-o navetă spațială” mai ales când nu sunt nici fondurile necesare. Medicul a folosit această expresie în conferința de presă în care a fost numit noul manager interimar, avocatul Liviu Negelschi, și în care au fost prezentate 8 obiective ambițioase ale noii conduceri (dar fără termen concret).

Dr. Juncu a reamintit că spitalul nou a fost construit în urmă cu aproape 40 de ani, atunci când problematica medicală era cu totul alta iar fondurile erau suficiente.

”Nu se poate ca în 2016 să funcţioneze un spital construit în 1977. Nu mai sunt aceleaşi circuite, aceleaşi norme. Spitalul nou a fost făcut pentru 6 secţii iar acum funţionează 13 sau 14 secţii. Este o problemă mare şi spinoasă pentru judeţ. Nu poţi să faci dintr-o căruţă o navetă spaţială. Nu se poate da vina nici pe Consiliul Judeţean, nici pe manager. Era odată ”daţi un leu pentru Atheneu”. Faceţi ”daţi un leu pentru Spitalul Judeţean”. Pretenţii sunt foarte multe dar rata populaţiei asigurate este foarte mic iar marile industrii din Piatra Neamţ nu mai sunt. Afară e vospit gardul şi înăuntru-i leopardul”, a spus dr. Alexandru Juncu.

 

 

Articolul anterior

Primăria Piatra Neamț accesează finanțări de peste 34 milioane euro pentru transport ecologic

Articolul următor

Nu mai daţi bani la cerşetorii din Piatra Neamţ!

3 Commentarii

  • RESPECT …RESPECT…PENTRU UN MEDIC ,UN OM DEOSEBIT ,CU O INIMA DE NEIMAGINAT , UMANA DOMNUL DOCTOR JUNCU ALEXANDRU! ….,DACA AR MAI FOST MACAR INCA 2 SAU 3 MEDICI DE ACEEASI INALTA FUNCTIE ,TOTUL MERGEA ALTFEL . DAR,CRED SANT SI MULTE NEAJUNSURI IN SPTALE ,SI NU NUMAI DAR ASTAZI..ESTE SI O NEPASARE TOTALA A UNOR CADRE MEDICALE INDIFERENT PE CE MESERIE O ARE .PUR MORI CU ZILE ……!RESPECT PENTRU ACEST MINUNAT MEDIC …JUNCU ALEXANDRU ,SA VA DEA DUMNEZEU MULTA SANATATE !!!!!

  • POT SA-L ASEMAN CU DOCTORUL LEON DANAILA , CU ASTA AM SPUS TOTUL . MI-A SALVAT PANA ACUMA TOATA FAMILIA . NUMAI EU NU AM INTRAT PANA ACUMA PE MANA DUMNEALUI , NU CA MI-AS DORI . DAR DACA DOAMNE FERESTE , NU M-AS GANDI DE DOUA ORI .

  • sa comenteze cine cenzureaza.nu d-le admn,

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *