ISSN 2457 - 3973

Administrarea parcărilor cu plata orară din Piatra Neamț este scoasă la licitație!

Primãria Piatra Neamț va scoate la licitație, cel mai probabil în septembrie, administrarea serviciului public de întreținere și exploatare a parcărilor publice cu plata orară. 
În ședința Consiliului Local din 27 august va fi aprobată documentația pentru licitație urmând ca aceasta să fie pusă la dispoziția tuturor celor interesați.

În ultimii 10 ani, acest serviciu a fost administrat, în urma unei licitații, de societatea X-Data Soft SRL Piatra Neamț. Contractul expiră pe data de 13 octombrie 2015 iar consilierii locali din Piatra Neamț au respins, în ședința din luna iulie, prelungirea contractului, deși acest lucru se putea face potrivit prevederilor contractuale.
În municipiul Piatra Neamț sunt 1.216 locuri de parcare cu plata orară pentru care societatea X-Data Soft a amenajat 48 de distribuitoare de tichete de parcare.
Potrivit contractului cu Primăria, societatea X-Data Soft a plătit, în fiecare lună, o redevență de 25 la sută din valoarea lunară fără TVA a tuturor tichetelor și a abonamentelor de parcare și 20 la sută din valoarea fără TVA a taxei de blocare/deblocare a roților.
Până la sfârșitul anului trecut, societatea X-Data Soft a achitat la bugetul local o redevență totală de 718.111 euro, mai mare cu cica 10 la sută față de cea estimată pe toată durata contractului.

    Articolul anterior

    PRODUSE ”ALIMENTARE” CARE NE OMOARĂ ÎNCET, DAR SIGUR!!!MEZELURI, ZAHĂR, SIROPURI, GUMĂ, IAURT!!!

    Articolul următor

    Cât pe ce să ardă şi Piaţa Centrală din Roman!!!

    Lasă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Cel mai popular