ISSN 2457 - 3973

”Alături de Colectiv” – spectacol de caritate al tinerilor din Piatra Neamț. Vino și tu!

Un grup de tineri muzicieni, elevi la mai multe licee din municipiul Piatra Neamț, va organiza, pe 9 noiembrie, de la ora 17.00, la Consiliul Județean Neamț, un spectacol de caritate intitulat ”Alături de Colectiv!”. Intrarea la acest spectacol este liberă iar cei care doresc să facă donații pentru victimele tragediei o pot face pe parcursul evenimentului.

”Vom organiza un spectacol de caritate pentru cei care au reușit sa supraviețuiască din infernul de la „Club Colectiv”. Ne dorim foarte mult ca alături de noi, alături de cei de la Colectiv până la urmă, să fie cât mai mulți nemțeni. Intrarea este liberă iar cei care doresc să doneze o vor putea face la ”Cutia Speranței”. Toți banii vor ajunge la sufletele nevinovate care suferă pe un pat de spital, care nu au bani de operații, de medicamente. Împreună  putem schimba viitorul”, a declarat Miruna Ioana Grecu (17 ani), unul dintre organizatori.

Credem că la acest eveniment ar trebuie să fie prezenți, deopotrivă, tineri din municipiul Piatra Neamț dar și reprezentanți ai autorităților. Sperăm să îi vedem în sală pe cei din conducerea Prefecturii, ai Consiliului Județean, ai Primăriei Piatra Neamț, de la Inspectoratul Școlar, de la alte instituții publice. Vrem să îi vedem pe tinerii care doresc poate mai mult ca oricine schimbarea sistemului din România, pe profesorii acestora, pe toți cei care nu doar susțin ci simt cu adevărat rana deschisă odată cu tragedia din Club Colectiv. Și, nu în ultimul rând, sperăm ca fiecare, din prea puținul său, să doneze pentru cei care suferă pe paturile spitalelor.

Dincolo de calitatea ridicată a spectacolului, evenimentul își dorește să unească nemțenii, indiferent de vârstă, de cultură muzicală, de apartenență ideologică. ”Alături de Colectiv!”, împreună pentru viitorul României! Noi vom fi acolo! Vino și tu!!!

 

Articolul anterior

EXCLUSIV Primul politician nemțean care ia în calcul demisia! „Şi eu sunt vinovat moral”

Articolul următor

Bărbat din Girov, mort în Italia

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular