ISSN 2457 - 3973

EXCLUSIV Primul politician nemțean care ia în calcul demisia! „Şi eu sunt vinovat moral”

Drama de la Club Colectiv a trezit din amorțeală toată România! Clasa politică a fost pusă, pe bună dreptate,la zidul infamiei, după ce Revoluția din 1989 dar şi cei 25 de ani care au trecut de atunci par a fi degeaba. Românilor le-a ajuns cuțitul la os!

Reacția politicienilor – declarați principali vinovați moral – este halucinantă! Fac calcule cine şi cum să ajungă înapoi la ciolanul guvernării, cine şi cum va candida la locale, la parlamentare, etc.

În toată această nebunie, un politician este decis să facă pasul înapoi. Deputatul PSD Liviu Harbuz ia în considerare nu doar demisia din Parlament ci şi retragerea definitivă din politică.

„După tragedia din Colectiv, în care au murit şi 3 prieteni de-ai mei, am fost să aprind şi eu o lumânare. Însă am fost la ora 4 dimineața când era foarte puțină lume, cu şapca trasă pe ochi ca să nu fiu recunoscut. Mi-a fost ruşine… Şi eu sunt vinovat moral… De atunci mă gândesc tot mai serios să demisionez, să renunț la politică. Dacă actuala conducere a partidului nu va reforma rapid partidul, sigur demisionez”, a declarat, pentru newsallert.ro, deputatul PSD Liviu Harbuz.

 

Articolul anterior

Bibliotecă în cartierul Speranţa

Articolul următor

”Alături de Colectiv” – spectacol de caritate al tinerilor din Piatra Neamț. Vino și tu!

3 Commentarii

  • Dar asta a fost in politica? In ultimii 3 ani de mandat a vorbit in parlament 15 secunde cit a depus juramintul.A luat banii degeaba ,sa-i dea innapoi si apoi sa plece

  • Cred ca îl confuzi cu deputatul Vlad Marcoci, care are o singură luare de cuvânt în parlament când a depus jurământul. Am intrat de curiozitate la Harbuz pe cdep.ro și are 89 de luari de cuvânt și 101 propuneri legislative . Cred ca e manipulare ce spui tu aici , as vrea sa cred ca ești doar dezinformat. Ca tot vorbim zilele astea despre moralitate …

  • cea mai mare minciuna spusa de harbuz.nu va faceti probleme ca a revenit imediat.nu isi mai da demisia fiindca jumatatea de colegiu de care raspunde nu ii da voie.cei care ii lustruiesc clanta la usa si primarii care ii iau puful de pe haine l-au rugat sa nu plece fiindca este cel mai valoros deputat de neamt.D-LE HARBUZ PENTRU NEMTENI CEL MAI BINE ESTE SA PLECI SI SA SCAPAM DE GARGARA TA.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular