ISSN 2457 - 3973

ALERTĂ Caz de coronavirus confirmat la granița cu județul Neamț

Un nou caz pozitiv de coronavirus, al șaselea din România, a fost confirmat, miercuri, la un bărbat în vârstă de 71 de ani, din Suceava.

”În această după-amiază, s-a confirmat al şaselea caz de infectare cu noul coronavirus în România COVID-19. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 71 de ani, care s-a întors din Lombardia în data de 28 februarie şi se afla în autoizolare. Conform primelor informaţii din teritoriu, în data de 2 martie 2020, bărbatul s-a prezentat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Suceava – Secţia de boli infecţioase cu febră şi frison, unde a rămas internat. Pacientului i s-au recoltat probe, inclusiv pentru testul pentru noul coronavirus, al cărui rezultat a ieşit pozitiv”, au precizat reprezentanții Grupului de Comunicare Strategică.

Potrivit ultimelor date de la DSP Neamț, în județ erau circa 300 de persoane aflate în autoizolare la domiciliu, după ce s-au întors din Italia, din zone afectate de coronavirus.

De asemenea, 4 persoane erau în carantină.

În județul Neamț a fost o singură suspiciune de infectare cu coronavirus, la o fetiță de 6 ani, din Piatra-Neamț, dar testele au infirmat în final suspiciunea.

 

Articolul anterior

Adăpost pentru victimele violenței domestice din Neamț

Articolul următor

Candidat surpriză al PRO România la președinția CJ Neamț! La Primăria Piatra-Neamț, va candida…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *