ISSN 2457 - 3973

Candidat surpriză al PRO România la președinția CJ Neamț! La Primăria Piatra-Neamț, va candida…

PNL și PSD sunt singurele partide de la care opinia publică așteaptă candidații pentru funcțiile de primar al municipiului Piatra-Neamț. Asta chiar dacă la președinția Consiliului Județean Neamț, lucrurile par tranșate, în sensul că liderii celor 2 organizații vor intra în competiția electorală.

Neoficial, nici PRO România nu și-a anunțat cei 2 candidați. Însă, cel puțin pentru funcția de primar al municipiului Piatra-Neamț, candidatura coordonatorului organizației județene, Liviu Harbuz, nu ar reprezenta o surpriză.

Surpriza vine pentru președinția CJ Neamț, unde partidul lui Ponta ar urma să susțină un candidat neașteptat, după cum scrie vestea.net

Potrivit sursei citate, fostul administrator public al județului, Cătălin Chiței, ar urma să fie desemnat de PRO România candidat pentru această funcție.

Chiței a fost până nu demult administratorul public al județului Neamț, deci omul din umbra lui Arsene. Ceea ce face și mai interesantă campania electorală.

De altfel, după ce și-a depus demisia de la CJ Neamț, la sfârșitul anului trecut, Cătălin Chiței a început un serial de dezvăluiri, pe pagina lui de facebook, care a avut în prim-plan, în mod indirect, conducerea CJ Neamț.

Așadar, campania electorală devine cel puțin interesantă în Neamț, mai ales în zona de stânga a eșicherului politic, unde se lupta PSD și PRO România. Sunt de notorietate relațiile (cel puțin) tensionate între Arsene și Harbuz care datează de ani de zile. Dacă din această situație, dreapta politică din județul Neamț ar înțelege ceva, în sensul desemnării, ca la București, a unui candidat unic pentru principalele funcții (primării de municipii și orașe, și președinția CJ Neamț), atunci rezultatul alegerilor nu ar mai fi o necunoscută în multe cazuri.

Altfel, campania electorală devine doar o luptă oarbă pentru putere cu un rezultat care va depinde până în ultima secundă de prezența la vot!

Articolul anterior

ALERTĂ Caz de coronavirus confirmat la granița cu județul Neamț

Articolul următor

ALERTĂ Pieton accidentat în Piatra-Neamț- zona 1 Mai! Șoferul a fugit!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.