ISSN 2457 - 3973

ALERTĂ Se opreşte apa astăzi (7 iulie) în Piatra-Neamţ, Roznov şi 3 comune

Compania Apa Serv anuţă că, pentru remedierea unei avarii la conducta magistrala de pe Bulevardul Traian din Piatra-Neamt, va furniza apa cu presiune scazută existând şi posibilitatea întreruperii temporare a furnizării serviciului de alimentare cu apă potabila miercuri – 7 iulie, între orele 11:00-20:00.
Vor fi afectaţi utilizatorii din:
– Cartierul Maratei (de la Spitalul Judetean, imobilele de pe partea dreapta si partea stanga spre Colegiul Tehnic Gheorghe Cartianu -fostul Liceu de Chimie – inclusiv strada 1 Mai si Bulevardul General Dascalescu);
– Comunele: Dumbrava Rosie, Savinesti, Zanesti
– Orasul Roznov si Satele Slobozia si Chintinici

Spitalul Judeţean de Urgenţă Piatra-Neamţ nu va fi afectat.

„Deşi terminarea lucrărilor este estimată a se realiza în jurul orei 20.00, având în vedere timpul necesar pentru încărcarea instalaţiilor şi a situaţiilor generate de inerţia şi reechilibrarea sistemului, procesul de reluare a furnizării apei cu presiune optimă se va realiza în data de 7 iulie începând cu ora 24.00”, spun reprezentanţii Apa Serv.

Este pentru a doua zi consecutivă când motivat de avaria la magistrală, Apa Serv sistează furnizarea acestui serviciu în zonele menţionate.

Articolul anterior

Accident pe DN 15 C, la Bodești. Bătrân rămas încarcerat.

Articolul următor

Un nou accident grav pe E85, în Neamţ

Un comentariu

  • Mincinosilor !
    1) – Apa s-a luat si pe 6 iulie toata ziua si pe 7 toata ziua, iar cei ce nu au net de unde puteau sti ?
    2) – Cand a revenit apa de la robineti era tulbure, gri in doua cu mizerii !!! Nu vreti voi s-o beti ca noi v-o dam gratis ! S-o degustati in fata noastra si sa ne ziceti ce danfuri are ca pute rau !!! Cati mc de apa vom plati degeaba!
    3) – Cat mai doarme protectia consumatorului ca de luat iau salarii babane, iar frierii de consumatori suprta cu stoicism toata mizeria! De Dumnezeu sigur nu ati auzit cu totii, dar cand s-o indura El de noi, sigur voi veti avea frisoane pentru toata aceasta bataie de joc.
    4)- Anul trecut in ajunul lui sf.Petru a curs apa potabila pret de trei zile si jumatate (vineri, sambata , duminica si abia luni spre amiaza cam intr-o ora s-a remediat avaria !Cine a platit pierderea ???…..CONSUMATORUL !!! Cumplit si dureros deznodamant pentru o urbe care candva purta numele de perla a Moldovei ….😥😡

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *