ISSN 2457 - 3973

Alex, un tânăr de 21 ani din Tîrgu Neamț a murit într-un accident în Anglia! Familia cere ajutor pentru repatrierea trupului!

Alexandru Pintea, un tânăr în vârstă de 21 ani, din Tîrgu Neamț a murit, în noaptea de 22/23 iulie într-un cumplit accident produs în apropiere de Sumerset – Weligton, Anglia.

Tânărul se afla în Marea Britanie de mai multă vreme și lucra la Koning Pilsner, în Welington.

În noaptea fatidică se afla alături de alți doi prieteni într-un autoturism al cărui șofer a pierdut controlul volanului iar mașina a lovit frontal un alt autoturism. În urma impactului, Alex și un alt tânăr au decedat pe loc.

Acum, familia sa face apel la oameni cu suflet mare să ajute financiar pentru a repatria trupului unicului lor fiu..

“Cu inimile sfisiate de durere si cu adînci regrete va anunțăm ca unicul nostru fiu în vîrsta de nici 21 de ani a încetat din viața în urma unui accident de masina in Anglia.Plecat sa-si facă o viață mai bună, nu a putut sa-si îndeplinească visurile.Dumnezeu sa te odihnească in pace, si sa veghezi asupra noastra de acolo de unde esti.Domnul sa te aiba in paza sa copile drag. Cei ce vor sa ajute cu bani famila îndurerată pot depune mica lor contribuție în următoarele conturi :pentru lei Banca Transilvania cont:RO30BTRL02801201S63228XX TITULAR PINTEA GEORGETA .
Pentru euro titular PINTEA GEORGETA Banca Transilvania cont RO96BTRLEURCRT00S6322801 SWIFT BTRLRO22XXX.
DOAMNE AJUTĂ”. 

Articolul anterior

Eliminarea timbrului de mediu a dublat înmatriculările de mașini în Neamț

Articolul următor

În Ceahlău, turiști mulți – probleme multe

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *