ISSN 2457 - 3973

Alianța Dreapta Unită a depus candidaturile pentru Primăria Piatra-Neamţ şi Consiliul Județean Neamț

Alianța Dreapta Unită a depus, vineri (26 aprilie), dosarul de candidatuă al Mariei Apostol pentru funcţia de preşedinte al Consiliul Județean Neamț, precum şi lista de candidaţi pentru legislativul judeţean.

“Sunt astăzi candidata ADU pentru faptul că am fost susținută și încurajată în toți acești ani, de două echipe: echipa USR – care, de curând s-a extins și a devenit echipa ADU – și echipa formată din mulți cetățeni ai județului nostru. În cei 4 ani, în calitate de consilier județean, am făcut echipă bună cu nemțenii. În cei 4 ani, am fost liantul, legătura dintre cetățean și Consiliul Județean. Vreau să fiu în continuare vocea nemțenilor în Consiliul Județean, să le apăr interesele lor și ale comunității în care trăiesc. Echipa noastră este o echipă de oameni pregătiți profesional, școliți, inteligenți, creativi, puternici. Suntem pregătiți să punem toată cunoașterea noastră în folosul comunității. Timpul proiectelor pe hârtie a trecut. Vom reforma Consiliul Județean și vom face o o administrație transparentă și eficientă”, a declarat Maria Apostol, candidata ADU la președinția Consiliului Județean Neamț.

Alianța Dreapta Unită își propune să ofere cetățenilor din Neamț o opțiune clară pentru o guvernare responsabilă, transparentă și orientată spre rezultate concrete.

„Suntem foarte mândri de candidatele și candidații pe care îi propunem nemțenilor. Consiliul Județean Neamț este o instituție care a fost condusă de cineva care a fugit de brațul justiției. Între un fugar și un avocat al interlopilor, noi alegem să susține o persoană competentă: Maria Apostol. Avem un potențial uriaș și suntem aici pentru a dezvolta acest potențial. Fiecare comună, fiecare sat contează; fiecare oraș, fiecare municipiu contează. Iar noi avem soluții pentru fiecare nemțean. Mulțumesc tuturor colegilor din USR Neamț și din cadrul Alianței Dreapta Unită pentru implicarea și dăruire. Mergem spre victorie!”, a afirmat deputatul Iulian Bulai, președintele USR Neamț.

“Sunt extrem de bucuros și mi s-a luat o piatră de pe inimă odată cu depunerea celor două candidaturi. S-a finalizat o etapă de muncă, oarecum anevoioasă, cu completarea multor documente. De astăzi vom fi zi de zi în stradă, în dialog cu cetățenii, pentru a-i informa cu privire la toate proiectele pe care dorim să le implementăm la Consiliul Județean, în municipiul Piatra-Neamț, dar și în celelalte localități. Le doresc multă baftă celor două colege: Maria Apostol și Alina Tatomir”, a spus Sorin Solomon, președintele Forța Dreptei Neamț.

“Pe 9 iunie putem schimba soarta județului Neamț și a municipiului Piatra-Neamț. Putem face schimbarea doar împreună cu dumneavoastră, cetățenii, doar în echipă. Cred, cu convingere, că nemțenii își doresc schimbarea. Sunt și voi fi permanent un susținător al Alinei Tatomir – candidatul ADU și viitorul primar al municipiului Piatra-Neamț – și al Mariei Apostol – candidatul ADU și viitorul președinte al Consiliului Județean Neamț”, a adăugat Bogdan Gavrilescu, președintele PMP Neamț.

La depunerea candidaturilor la Consiliul Județean Neamț a participat și Alina Tatomir, candidata ADU pentru funcția de primar al municipiului Piatra-Neamț.

Echipa ADU Piatra-Neamț a depus candidaturile pentru Primăria Piatra-Neamţ tot vineri, în prima parte a zilei.

“Suntem alături pentru oameni, echipa din care fac parte este hotărâtă să aducă schimbarea în municipiul Piatra-Neamț și în județ. Oamenii au nevoie de noi, au nevoie de implicarea și de hotărârea noastră de a aduce schimbarea pentru noi toți. Promisiunea este aceea că ne vom face treaba, atât la județ cât și la Piatra-Neamț. Așa cum dumneavoastră v-ați alăturat nouă, așa o vor face toți oamenii care vor într-adevăr schimbarea. Această schimbare este istorică pentru noi. Putem schimba în bine orașul și județul, cu promisiunea că noi toți vom munci pentru dumneavoastră și alături de dumneavoastră. Pentru că ne propunem ca institutțiile din care facem să fie mai prietenoase, așa încât toți oamenii să găseasă în noi sprijinul de care au nevoie. Vă mulțumim că ne sunteți alături și vă așteptăm ca și în data de 9 iunie să ne fiți la fel de alături”, a afirmat Alina Tatomir.

Listele complete al candidaților la Consiliul Județean Neamț și la Consiliul Local al Municipiului Piatra-Neamț le regăsiți mai jos:

 

Listă candidați Consiliul Județean:

Apostol Maria
Șerban Valentin
Petroșanu Constantin-Cristian
Baciu Teodora
Preda Neculai
Solomon Gheorghe-Sorin
Grigoriu Raluca
Parțac Octavian-Iosif
Corlade Neculai
Adamoae-Manole Andreea-Mihaela
Peiu Vlad-Pantelimon
Munteanu Emilian
Pușcașu Marius
Bursuc Marius-Marian
Ungureanu Ludovic-Petrișor
Rusu Ovidiu-Paul
Lepădatu Silviu-Adrian
Iordache Mihai-Bogdan
Muraru Cezar-Teodor
Dandu Gheorghe
Sandu Mihaela-Gianina
Mucenicu Vasile
Voicu Claudiu-Constantin
Cobzaru Eugen
Focșa Ioan-Ionuț
Băncescu Alexandru-Toader
Stoian Vasile
Tofan Ramona-Mirela
Humă Silviu-Gabriel
Radu Costel
Buzdugan Alin
Ioniche Alexandra
Chiriloiu Constantin-Bogdan
Iftode Oana-Maria
Vernica Cristian
Bulai Marian
Chelariu Andrei
Alexandru Vasile
Cobzariu Dan
Muraru Mihai-Alexandru
Mărtinaș Tatiana

 

Listă candidați Consiliul Local Piatra-Neamț:

 

TATOMIR ALINA –  MIHAELA
IACOB

 

 

 

VASILE-MANUEL
TOFAN

 

 

RAMONA-MIRELA
GAVRILESCU

 

 

 

BOGDAN
CIUNTEA

 

 

 

RAUL-VASILE
ȘERBAN

 

 

 

VALENTIN
SOLOMON

 

 

 

GHEORGHE –  SORIN
SCURTU

 

 

 NICOLAE – EMIL
ZUGRAVU

 

 

 

MARIUS  – CONSTANTIN
HOGEA

 

 

 

PETRU-CĂTĂLIN
MIHAI

 

 

 

ALEXANDRU
BEJAN

 

 

LUCIAN
BOZGA

 

 

 

CRISTINA-DANIELA
IONICHE

 

 

CĂTĂLIN
GAVRILUŢĂ

 

 

 

MIHAELA
GRIGORIU RALUCA
VASILIU DUMITRU
FARAON

 

 

 

ANDRA
BURLACU CONSTANTIN-CRISTIAN
ANDRIȘOAEI MIREL – VASILE
 

TRĂSNEA

 

MARIUS – BOGDAN

DARIE ANA
GHEORGHIU ADRIAN-CONSTANTIN
 

SÎRGHIE

 

 

 

BOGDAN – IOAN

PETROȘANU CONSTANTIN-CRISTIAN
MOLDOVANU OANA
SAVIN

 

 

ANA – GEORGIANA
 

LĂZĂRESCU

 

ANDREEA-ROXANA

ȘERPE CONSTANTIN

 

Articolul anterior

Primarul Carabelea demontează acuzaţiile APA SERV privind aşa-zisele piedici la lucrările de pe culoarele de mobilitate

Articolul următor

Deputatul Iulian Bulai: „Dacă premierul dispreţuieşte Moldova, şi moldovenii îl vor jigni cu un vot anti-PSD!”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular