ISSN 2457 - 3973

Am avut dreptate! Alianţă PSD-UNPR în Neamţ! Demisii în bloc la UNPR!

Am avut dreptate! PSD şi UNPR vor candida pe liste comune în judeţul Neamţ la alegerile locale din 5 iunie. Miercuri, 20 aprilie, la ora 16.00, a fost semnat protocolul de colaborare între cele două partide pentru judeţul Neamţ.

Interesant că, din partea UNPR Neamţ, protocolul a fost semnat de noul preşedinte interimar al filialei, Florentina Moisă Vasiliu, numită în această funcţie după DEMISIA din partid a senatorului Liviu Bumbu. Acesta a fost nemulţumit de decizia luată şi de faptul că nu ar fi fost consultat în această privinţă. Următorul pe lista demisionarilor, urmând să facă joi acest gest, este vicepreşedintele CJ Neamţ, Daniel Vasiliu Macovei.

”Am trei oferte politice şi voi lua o decizie zilele viitoare”, a declarat, pentru newsallert.ro Daniel Vasiliu Macovei.

Cel mai probabil, senatorul Liviu Bumbu şi vicele Daniel Vasiliu ar urma să se înscrie în PNL Neamţ!

Din UNPR ar urma să plece şi Aurelia Simionică, proaspăt demisionară din PSD dar şirul demisiilor ar putea fi la început. Altfel, va trebui să suţină candidatul PSD la funcţia de primar! Însă demisionarii sunt nemulţumiţi de alianţa cu PSD!

Pe de altă parte, lucrurile la Primăria Piatra Neamţ se simplifică. Singurul candidat al celor două partide, de acum în alianţă, este deputatul Liviu Harbuz. Aşadar, rămân în cursă doar 7 din cei 8 candidaţi anunţaţi.

Lista pentru Consiliile locale şi Consiliul Judeţean va fi comună iar poziţionarea candidaţilor se va face după un algoritm deja negociat asupra căruia vom reveni zilele viitoare.

Articolul anterior

Colegiul Național ”Gheorghe Asachi” își prezintă oferta educațională

Articolul următor

Sâmbătă, 23 aprilie, Sărbătoarea Curții Domneşti

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *