ISSN 2457 - 3973

Am avut dreptate! Laurențiu Leoreanu anunță vineri înscrierea în PNL!

Așa cum vă anunțam, în EXCLUSIVITATE, încă de pe 2 iunie, primarul municipiului Roman, Laurențiu Leoreanu s-a înscris în Partidul Național Liberal. Anunțul oficial va fi făcut, vineri, 19 iunie 2015, într-o conferință de presă care va avea loc, de la ora 12.00, la sediul PNL Roman. Sunt așteptați să participe la eveniment președintele PNL Neamț, Mugur Cozmaciuc și președintele PNL Roman, Liviu Brătescu și bineînțeles primarul Laurențiu Leoreanu și cei 10 consilieri locali și cei 3 consilieri județeni din Roman care îl urmează pe primarul romașcan în PNL.

Inițial, reprezentanții presei (inclusiv cei care s-au grăbit să dezmintă că Leoreanu s-a înscris în PNL) au fost invitați la ora 10.00 însă conferința a fost mutată la ora 12.00 pentru ca cei din conducerea PNL Neamț să poată ajunge de la București.

Săptămâna viitoare vor fi prezenți în Neamț și co-președinții PNL, Alina Gorghiu și Vasile Blaga.

Primarul de Roman, Laurențiu Leoreanu a confirmat pentru www.newsallert.ro încă de pe 2 iunie că urma să anunțe oficial, într-o conferință de presă, înscrierea în Partidul Național Liberal. Acesta a precizat atunci că alături de el vor intra în PNL și 3 consilieri județeni independenți din zona Roman și cei 10 consilieri municipali din Roman, dar și între 3.000 și 4.000 de romașcani.

”Negocierea mea a fost că intru în PNL cu toată echipa mea, nu singur, pentru că eu am o echipă. Vom anunța acest lucru zilele viitoare, într-un cadru organizat, mai sunt doar mici detalii de pus la punct”, a spunea pentru www.newsallert.ro, Laurențiu Leoreanu, primarul municipiului Roman.

Ședința PNL Neamț în care s-a bătut în cuie înscrierea primarului de Roman, Laurențiu Leoreanu și a echipei sale a avut loc pe 1 iunie 2015, de la ora 18.00, la sediul PNL Neamț din Piatra-Neamț.

Râmâne de văzut dacă se confirmă intenția PNL Neamț de a-l susține pe Laurențiu Leoreanu atât pentru funcția de primar al municipiului Roman cât și pe lista de consilieri județeni, în eventualitatea în care liberalii vor coagula o majoritate în CJ Neamț pentru a-și numi președintele Consiliului Județean.

 

(G.A.)

 

Articolul anterior

Candidatura lui Drăgușanu la Primăria Piatra-Neamț bagă zâzanie între PC și PLR!

Articolul următor

Ionel Arsene: Noul PNL trebuie să înțeleagă mai întâi ce presupune o bună guvernare!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.