ISSN 2457 - 3973

”Amantele și trepădușii” aduși de PSD în administrație își pregătesc bagajele! Valabil și la Neamț!

Amantele și trepădușii aduși de PSD în administrația locală și centrală își pregătesc bagajele. Și nu sunt puțini! Anunțul a fost făcut astăzi de liderul PNL, Ludovic Orban, încrezător că moțiunea de cenzură împotriva guvernului va trece săptămâna viitoare.

Odată cu Viorica Dăncilă vor pleca acasă toți secretarii și subsecretarii de stat cu aparate din subordine, prefecți și subprefecți cu alaiurile din subordine, șefi agenții și deconcentrate, toți numiți de PSD și ALDE.

Că mulți dintre aceștia sunt incompetenți, au dovedit-o în utimii 3 ani. Și că șefii și-au adus în subordine sau și-au plantat în funcții cheie amantele sau rudele, este deja de notorietate. Iar la finalul articolului vom posta deja celebra înregistrate între 2 amante de partid care o ”toacă” pe a treia.

Până atunci revenim la declarațiile președintelui PNL care a dat un ultimatum tuturor celor care au intrat în administrație ”pe ușa din dos”.

„Ne dorim o administraţie mai suplă, o administraţie mai dedicată servirii interesului public, o administraţie în care să readucem competenţa, profesionalismul, meritocraţia, în care să readucem valorile în administraţie. Da, este adevărat că probabil va trebui să dăm afară nişte oameni din administraţie. Dar îi vom da afară pe toţi trepăduşii, pe toate amantele care fac legea la ora actuală în ministere, aduse de PSD, pe toţi habarniştii care au fost băgaţi pe uşa din dos, fără niciun fel de pregătire profesională şi fără niciun fel de merit, fără niciun fel de concurs, care au fost băgaţi de PSD pe bază de carnet de partid. Cu siguranţă, un test de competenţă, de profesionalism şi de implicare în activitatea instituţiilor va fi dat”, a declarat Ludovic Orban.

Președintele PNL a anunțat că va fi redus și numărul ministerelor din viitorul Guvern, deci impicit al direcțiilor și instituțiilor publice, ceea ce aduce o altă reducere a aparatului bugetar. Totodată, Orban a dat asigurări că nu vor fi tăiate pensiile și salariile, iar cota unică de impozitare va fi menținută.

„Noi nu putem să guvernăm cu 29 de membri ai Cabinetului, cu 28 sau 29 de ministere. Guvernul PNL va fi unul de 15-16 ministere, vom face o restructurare a agenţiilor, oficiilor, astfel încât ele să aibă cu adevărat capacitatea de a servi interesul public, de a aplica politicile sectoriale. De asemenea vom reduce şi serviciile deconcentrate, care sunt nenumărate şi cred că şi oamenii care sunt astăzi la putere le-au pierdut şirul numărului. Eficienţă, competenţă, profesionalism şi depolitizare”, a mai spus Ludovic Orban.

Pe final postăm înregistrarea apărută în mediul on-line între cele două iubărețe de oamenii cu funcții, discuție în care se vorbește inclusiv de amanta ministrului Răzvan Cuc, cel susținut de organizația PSD Neamț:

Articolul anterior

Din trecutul necunoscut al președintelui Klaus Iohannis – Fotografii inedite

Articolul următor

Accident cu 3 mașini în Piatra-Neamț! Două persoane au fost rănite!

0 Commentarii

  • Nu va grabiti

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *