NewsAllert :

Primarul Andrei Carabelea s-a vaccinat împotriva COVID-19

Tragedie în Neamț! Un bebeluș de 5 luni a murit într-un incendiu! Frații săi au fost salvați de mamă!

O petrecere de botez cu … 8 persoane, întreruptă de polițiștii din Neamț. Amenzi în valoare de 11.000 lei!

Situația în fiecare localitate din Neamț cu infectările, vindecările și decesele din cauza COVID-19 (luni, 18 ianuarie)

Petrecere de botez cu 150 de persoane, întreruptă de polițiștii din Piatra-Neamț

Grav accident pe pârtia de la Durău. O bunică și nepotul, luați cu SMURD-ul.

COVID/ Cifrele pandemiei în Neamț: 12.000 infectări, 9.300 vindecări, 337 decese. Iată toate datele!

Trei centre de vaccinare în Neamț pentru etapa a doua care începe luni, 18 ianuarie. Doze insuficiente față de cereri!

Deputatul PSD Oana Bulai: ”Guvernarea PNL-USR-UDMR vrea să vândă România la bucată!”

COVID/ Prefectura a stabilit vineri restricții într-o localitate din Neamț! Iată situația pe județ.

Polițiștii nemțeni au predat Complexului Muzeal din Iași coiful corintic, vechi de 2.500 ani, găsit la percheziții

Deputatul Iulian Bulai (USRPLUS): Dacă Eminescu ar fi trăit azi, ar fi semnat pentru ”Fără penali în funcții publice”

Un bărbat a murit într-un incendiu care i-a cuprins casa din Tarcău

Președintele Klaus Iohannis, anunțul momentului: ”Din 8 februarie se redeschid școlile”

Un jandarm din Neamț, supărat că este întrebat de ce nu poartă mască, l-a agresat pe bărbatul ”indiscret” (video)

  • 18 ianuarie 2021

ISSN 2457 - 3973

Amplu miting al liberalilor! ”Moldova se ridică!” – manifestare de ieșire din izolare și sărăcie a județelor din nord-estul țării!

Liberalii nemțeni vor fi  prezenți în număr mare, sâmbătă, la Iași, unde toate filialele PNL din județele de nord-est vor organiza un miting intitulat ”Moldova se ridică!”. Manifestarea se dorește a fi o voce a ieșirii din izolare și sărăcie, din inerție și neputință a județelor din Moldova.

”Partidul Social Democrat nu a pus niciodată mâna pe Piatra Neamț și e timpul ca acest lucru să se întâmple pentru întreg județul, începând cu aceste alegeri parlamentare.Vă aduc aminte ce am trăit cu toții în Piatra Neamț sub o guvernare PSD: am fost ignorați doar pentru că pietrenii votează de obicei cu dreapta și pentru că primarul era de altă culoare politică. Piatra Neamț a fost la coadă sub guvernarea PSD. Nu vrem să mai trăim asta. Piatra Neamț vrea să facă parte dintr-o Moldovă prosperă, iar acest lucru nu se poate întâmpla decât sub o guvernare liberală. Am văzut cu toții ce înseamnă o Moldovă roșie: șomaj, subdezvoltare, județe la coada clasamentelor în ceea ce privește salariile. De aceea, sunt convins că în decembrie Piatra Neamț va alege dreapta,  iar Neamțul va fi unul din primele județe care va pune umărul pentru a scoate Moldova din sărăcie, pentru a scoate Moldova de sub PSD”, a declarat Dragoș Chitic, primarul municipiului Piatra Neamț și președintele PNL Piatra Neamț.

”Vineri, liberalii din Moldova ne vom întâlni în Piața Unirii din Iași. Și nu întâmplător am ales Piața Unirii. Suntem la doar doi ani distanță de sărbătorirea centenarului Marii Unirii și nu vrem ca Moldova să mai însemne o altă României. Pentru că acum asta suntem, s-o recunoaștem: salarii mult mai mici, șomaj mult mai mare, cel mai mare număr de români plecați în străinătate, asta e Moldova de azi. Asta e Moldova creată de PSD. Poate vă întrebați cum au reușit să aducă Moldova în această situație disperată? Prin aceeaşi propagandă deşănţată ca şi azi, de tip Gobells, care spunea că o miniciună repetată de o mie de ori rămâne o miniciună, dar repetată de un milion de ori devine adevăr. Asta fac astăzi cei din PSD”, a declarat senatorul Eugen Țapu Nazare.

 

 

 

Articolul anterior

Ionel Arsene: ”Târgul de Crăciun este organizat de nemțeni! Fără ei, ne uităm unii la alții!”

Articolul următor

Eugen Țapu Nazare: ”PSD vrea să ne branșeze la Moscova? Să ne spună dacă vor să ne ducă înspre Rusia!”

2 Commentarii

  • Păcat că aţi mai rămas atât de puţini penelişti(pentru că peste 75 % sunteţi vechii pedelişti) şi trebuie să repetaţi aceleaşi minciuni nu de 1000 de ori, ci, de un milion pentru ca să credeţi că spuneţi un adevăr. Adevăraţii PNL-işti sunt la ALDE, din rândul acelor penelişti aţi făcut parte şi dv. domnule Ţapu şi mă mir că aţi uitat aşa repede aprecierile pe care le făceaţi la întâlnirile cu activul de partid al PSD şi ne cereaţi sprijinul pentru a fi ales în Parlament pentru înfăptuirea Programului USL . Lupul îşi mai schimbă părul, dar năravul…BA, Dumneavoastră aţi făcut ca şacalul. V-aţi schimbat şi părul şi năravul. Ruşine !!! Dacă tot mâncaţi ciuperci…vă priveşte, dar nu ne otrăviţi şi pe noi !!

  • Ma simt obligat sa mai revin cu o completare. Nu accentuati MINCIUNA ca Moldova se ridica ! Spuneti adevărul .”ca DOAR cei catiiva penelişti din Modova se ridică !!!” E cu totul altceva. Nu va permiteti sa vorbiti in numele meu, al altora care nu imbraca gecile portocaliilor decolorate si devenite galbene. PSD-ul va avea puterea si priceperea sa scoata si Moldova din saracie . Amintiti-va de spusele lui Stefan cel Mare : ca Moldova, NU ESTE A VOASTRA…………!!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *