ISSN 2457 - 3973

Ionel Arsene: ”Târgul de Crăciun este organizat de nemțeni! Fără ei, ne uităm unii la alții!”

Ionel Arsene, președintele Consiliului Județean Neamț și al PSD, a declarat, vineri, într-o conferință de presă, că Târgul de Crăciun de la Piatra Neamț ”este organizat de nemțeni”.

Arsene a subliniat acest aspect după ce în urmă cu câteva zile, primarul Dragoș Chitic a spus că Primăria este co-organizator al evenimentului și nu partener, așa cum apare pe materialele informative ale Consiliului Județean.

Președintele CJ Neamț a spus, vineri, încă o dată, că organizatorul principal al Târgului de Crăciun este Consiliul Județean, unde ”se lucrează de 2 luni, zi de zi, câte 12 ore pe zi” pentru acest eveniment, iar Primăria, Camera de Comerț, Direcția Silvică și Centrul pentru Cultură și Arte ”Carmen Saeculare” sunt parteneri.

”A început o întreagă tevatură, că unor consilieri liberali, care nu au făcut nimic pentru oraş, nu le convine, În acest joc a intrat şi primarul Dragoș Chitic care a înţeles că administraţia este mai importantă decât politica. Dar nu suntem un judeţ mai prejos de Sibiu, Braşov, şi am ambiţia să organizăm unul dintre cele mai frumoase Târguri de Crăciun din ţară. De fapt nemţenii îl organizează, că dacă nu vin ei, ne uităm unii la alţii. Este târgul dumneavoastră, nemţenilor! Disputa pe paternitatea acestui Târg de Crăciun trebuie să înceteze”, a declarat Ionel Arsene.

Târgul de Crăciun de la Piatra Neamț va fi inaugurat, duminică, 4 decembrie, cu un concert Smiley pe scena ce va fi amenajată la Curtea Domnească.

Articolul anterior

Nicușor Dan, la Piatra Neamț: ”Uniunea Salvați România nu face compromisuri politice!” Care sunt principalele proiecte ale USR!

Articolul următor

Amplu miting al liberalilor! ”Moldova se ridică!” – manifestare de ieșire din izolare și sărăcie a județelor din nord-estul țării!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.