ISSN 2457 - 3973

EXCLUSIV Anchetă a Poliţiei la PNL Roman înainte de înscrierea lui Leoreanu în partid!

Poliţiştii romaşcani au demarat, joi, o anchetă la sediul PNL Roman, cu doar o zi înainte de înscrierea primarului Laurenţiu Leoreanu în partid.

Ancheta poliţiştilor vizează mai mulţi suspecţi care în noaptea de miercuri spre joi au spart sediul PNL Roman şi au furat mai multe bunuri. Hoţii au luat două unităţi de calculator şi router-ul pentru internet wirelles şi s-au făcut nevăzuţi în noapte.

Dimineaţă, liberalii care au venit să deschidă sediul au constat furtul şi au anunţat Poliţia. În urma cercetărilor, cele 2 unităţi centrale au fost găsite aruncate în apropiere în nişte boscheţi, aşa că după prelevarea amprentelor au fost predate liberalilor.

„Nu erau date foarte importante în calculatoare. Oricum, baza noastră de date este ţinută şi la sediul filialei judeţene de la Piatra-Neamţ”, a declarat un liberal romaşcan.

Poliţiştii au demarat o anchetă în urma căreia să îi identifice pe hoţi.

Liberalii au trecut imediat peste moment şi vineri, în prezenţa liderilor de la centru şi de la judeţ, au anunţat intrarea în PNL a primarului Laurenţiu Leoreanu alături de echipa de consilieri locali şi judeţeni.

 

(G. APETRII)

Articolul anterior

Ministrul Justiţiei a venit la Piatra-Neamţ! A inaugurat sediul Judecătoriei!

Articolul următor

PROGRAMUL ZILELOR MUNICIPIULUI PIATRA-NEAMȚ

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.