ISSN 2457 - 3973

Ministrul Justiţiei a venit la Piatra-Neamţ! A inaugurat sediul Judecătoriei!

Ministrul Justiţiei, Robert Cazanciuc a participat vineri la inaugurarea noului sediu al Judecătoriei Piatra Neamţ. Cu această ocazie, ministrul Robert Cazanciuc s-a întâlnit cu conducerile instanţelor, judecătorii, grefierii şi personalul instanţelor din Buzău, Roman, Piatra Neamţ şi Bacău.

”În urma cu aproximativ un an am vizitat instanţele din Piatra Neamţ, iar condiţiile în care Judecătoria îşi desfăşura activitatea erau absolut improprii. Mă bucur că am reuşit să identificăm un sediu potrivit pentru Judecătorie, să îl dotăm şi să mutăm această instanţă într-un imobil nou care să ofere condiţii normale pentru magistraţi şi justiţiabili, după ce, nu cu mult timp în urmă, şi Tribunalul Neamţ a fost mutat într-un sediu modern”, a declarat Robert Cazanciuc.
Ministrul Justiţiei a adăugat că în perspectă, ambele instanţe vor funcţiona în noul Palat de Justiţie, lucrare care va fi finalizată prin Programul Naţional de Investiţii demarat împreună cu Ministerul Dezvoltării.
”Chiar dacă presupune un efort bugetar considerabil, vom finaliza această lucrare astfel încât să oferim, aşa cum am promis, justiţiei şi justiţiabililor condiţii civilizate care să conducă şi la reducerea termenelor de judecată”, a declarat ministrul Justiţiei.
Una din temele abordate în toate întâlnirile de la cele patru instanţe a fost cea legată de intrarea în vigoarea a anumitor prevederi din Codul Civil a căror aplicare a fost prorogată până la începutul anului 2016 şi a pregătirilor necesare în vederea aplicării acestora fără sincope.

Articolul anterior

Armonie deplină la ALDE Neamț! Prima poză după fuziunea PC-PLR!

Articolul următor

EXCLUSIV Anchetă a Poliţiei la PNL Roman înainte de înscrierea lui Leoreanu în partid!

2 Commentarii

  • eu cred ca ministru justitiei era in drept sa vina la inaugurare,sa taie pamblici la palatul de justitie din daemanesti si nu la aceste improvizatii.mergeti la arhiva judecatoriei p.neamt si vedeti in ce conditii se lucreaza la subsol.pe noi justitiabilii ne intereseaza conditiile din arhiva,sali de judecata si nu la birourile celor care isi desfasoara activitatea.fericit nu poate fi decat propietarul care incaseaza chirie frumoasa pe conditii modeste.poate ministru a fost in alta parte si nu la p.neamt.SA NU MAI PACALIM LUMEA CU REALIZARI MINUNATE.suntem satui de minciuna.CAND V-A FI GATA PALATUL DE JUSTITIE DE LA P.NEAMT….T A C E R E .

  • Si v-ati gandit voi asa, ca ne-o fi drag de moaca astuia in loc sa puneti o poza cu noul sediu…Unii din noi nu-s pe acasa. Ne-o fi drag si noua sa vedem noutati, nu personalitati. Multumim.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *